ja nie polecam tego systemu, mnie się bardzo źle na nim pracuje a z grami to już w ogóle jest kiepsko.
Traffic racer - super wciągająca gierka na telefon.
Zgadzam się, uzależniająca. Niestety ciężko grać w trakcie podróży, gdyż najmniejszy ruch powoduje skręcanie samochodu.
Swoją drogą dziwię się, że nie widzę tutaj polecanego Hearthstone. Gra jest GENIALNA, jak większość produkcji Blizzarda, idealna właśnie do popykania sobie podczas posiedzenia na tronie czy jeździe autobusem. Czy czekania w kolejce
Bo mało kto lubi gry p2w. Szczególnie gdzie walutą jest dolar albo euro i po prostu jest to zbyt droga zabawa. Grałem kiedyś bez kupowania ale przez sam MM gra bardziej wkurzała niż sprawiała przyjemność.
Dlaczego ja mam wylewać z siebie siódme poty i obmyślać taktykę na 5 tur do przodu tylko dlatego że przeciwnik wydaje realne pieniądze na legendarne karty?
Fakt, że po osiągnięciu pewnej rangi zaczynasz napotykać ludzi, który faktycznie mają już decki porobione z bardzo wartościowymi kartami. Ale po 1 - można spokojnie zrobić decka z podstawowych kart i dobrze się bawić ZANIM osiągniemy daną rangę, po drugie - wykonując dziennie zadania i wchodząc na arenę można naprawdę szybko załatwić sobie potrzebne karty czy pył, z którego możemy stworzyć kartę, której potrzebujemy.
Wiadomo, pieniądze zainwestowane pomogą, ale to naprawdę nie jest konieczne do dobrej zabawy. Zawsze można grać właśnie arenę i bójki tygodnia
Nazwa: Gravity
Wymagania: Android 4.4 i wyżej
Kategoria: Zręcznościowe
Rozmiar: 10mb około
Cena: 3,25zł
Mi się fajnie grało
Od siebie mogę polecić Darkzone Idle RPG.
Gra jest w early accesie. To co wyróżnia ten tytuł to oprawa graficzna. Jest mroczna i bardzo dobrze zrobiona (brawa dla twórców). Żeby gra zarabiała mamy opcjonalny sklep.
Gra jest dostępna na androida oraz za niedługo na steamie. Warto się zainteresować jeśli szukamy tytułu innego niż cukierkowe gry.
Oczywiście Call od Duty Mobile. Najlepszy multiplayer fpp na telefony.