Jakie konto młodzieżowe

A czy te sprawy mogę załatwić w mKiosku (tak sie to chyba nazywa, jest u nas w hipermarkecie)??? Tzn podpisać umowę

Nie. Musisz mieć eKONTO i podpisany wniosek o SFI.

Nie. Możesz jedynie złożyć wniosek który mKiosk wyśle. Wtedy trzeba będzie czekać na telefon od kuriera który przyjedzie sporządzić umowę.

Aha. A napiszcie mi proszę wszystkie opłaty związane z tym kontem. Dosłownie wszystkie :mrgreen:

Założenie konta - 0 zł

Wyrobienie karty - 0 zł

Prowadzenie konta - 0 zł

Przelew do mBanku - 0 zł

Powiadamianie mail - 0 zł

Przelew zewnętrzny - 0,50 zł

W sumie to wszystkie opłaty które będą Cię dotyczyły na Izzy koncie :wink:

:o :o To jaki oni maja z tego zysk??

Już ty się o ich zysk nie martw :wink: mBank jest przynależny do BRE Banku. A dlatego mogą zejść tak z cenami ponieważ nie mają fizycznych punktów jak np inne banki. Są co prawda mKioski ale nie wymagają one takich nakładów pieniężnych jak normalne punkty PKO czy innych.

:confused: szkoda, ale poczekam te 4 lata :stuck_out_tongue:

:o

Nieporównywalnie taniej niż w PKO Graffiti. Tam za wyrobienie karty płaci sie 10zł i jeszcze trzeba sie po nią udać do najbliższego oddziału pko

Czyli jako piętnastolatek mogę spokojnie barć izzyKonto??

PS. Ile się czeka na umowe odesłanie jej i przysłanie karty?? i Czy wystarczy jako dowód tożsamości Karta rowerowa :x

Tak. Izzy konto można mieć od 13 lat.

Około 2-3 tygodni trwa cały proces uruchomienia konta + otrzymanie karty.

Nie jestem pewien na 100% ale wymagana jest prawdopodobnie legitymacja szkolna ponieważ trzeba podać serię tegoż dokumentu.

A może być Paszport?

Paszport może być jak najbardziej :slight_smile:

Z tego co pamiętam to jeśli nie masz dowodu osobistego to będziesz musiał podać nr aktualnej legitymacji szkolnej, więc ten dokument też musisz mieć

wystarczy że poda numer serii paszportu. Też akceptują