No znaczy jest jakiś program OpenTTD, który na 7 pozwala odpalić
A tak w ogóle, to zmieniałem kompa i teraz mam Euro Truck Simulator, COD: World at War, Call of Juarez: Więzy Krwi i Company of Heroes
No znaczy jest jakiś program OpenTTD, który na 7 pozwala odpalić
A tak w ogóle, to zmieniałem kompa i teraz mam Euro Truck Simulator, COD: World at War, Call of Juarez: Więzy Krwi i Company of Heroes
To zmodowana wersja gry. Ma więcej bajerów, większą rozdziałkę itp.
w każdym bądź razie umożliwia grę na nowszych systemach
Borderlands, Bad Company 2, Need for Speed Hot Pursuit, Alien Swarm, Alien Breed Impact, Dark Void, GTA IV, Lost Planet Extreme Condition, Shellshock 2 Bloodtrails, Fifa 12, Unreal Gold, Turtix Misja Ratunkowa.
Counter strike 1.6
enemy territory
Call of duty modern warfare
i:)
Znaczy się obecnie nie posiadam, bo komputer leży w częściach i czeka na wysłanie, ale gdzieś na dysku z tamtego komputera leżą :
Burnout Paradise : The Ultimate BOX
Race Driver : GRID
SBK11
Need For Speed : Hot Pursuit
Rome Total War
Gothic 3
Two Worlds - najgorszy RPG w historii
Wiedźmin - najlepszy RPG w historii
Więcej nie mam, bo… dysk mały. Czasem Undergrounda dwójkę albo Praetorians zainstaluję. Ostatecznie Gothic 1/2/NK.
W7edzmin , Wiedźmin - najlepsza gra w historii
Need For Speed : Hot Pursuit
Counter-Strike 1.6
Fifa 11
Crysis 2
Mario :lol:
HighGrow (sie Mryśkę hoduje )
Assassin’s Creed II
Half-Life 2
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Need For Speed : Undercover
i troszkę starych klasyków:
Age of Empires II
Tomb Raider II, IV
Call Of Duty: Modern Warfare
Call Of Duty: World at War
Call Of Duty: Black Ops
Call Of Duty 2
NFS: Hot Pursuit 11
Juiced
GTA: Episodes From Liberty City
Brothers In Arms: Hell’s Highway
Nitronic Rush
NFS World
NFS Shift 2
TES V Skyrim
Just Cause 2
Heroes III M&M GE
APB
Minecraft
Burnout Paradise : The Ultimate BOX
Need For Speed : World
Need For Speed : Hot Pursuit (czeka, aż kupie kartę graficzną ale tak sobie myślę, że nie kupię na razie, zamiast SSD i grafiki wolę sobie sprawić tablet :D)
Crysis 2, Sims 3 z dodatkiem zwierzaki (dla siostry), AC: Brotherhood, Battlefield 3, Bulletstorm, Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Juarez the Cartel, DC Universe Online, Dead Island, Driver San Francisco, F1 2011, Fifa 12, Gothic 3 i 4, Gta San Andreas, Hard Reset, Herosy VI, Just Cause 2, Minecraft, NBA 2K12, Need For Speed: The Run, Saint Row The Third, Strongholt 3, Symulator Jazdy 2, Lord of The Ring War In The North, Wiedźmin 2 i World Of Tanks. Spora kolekcja. Większość z kolegą ‘‘na pół’’ (mamy razem steam’a). Ahh no i Gothic 1 i 2, ale nie chcą działać…
World of Tanks od pół roku pochłania większość mojego czasu przed pc.
Czasami pogrywam w Perfect World International na postaci co ją stworzyłem ponad rok temu.
Sacred od czasu do czasu również na starym savie ale szybko się nudzi mordowanie
Need for Speed: Most Wanted przechodzę teraz po raz 2gi.
King’s Bounty:Legenda po raz 3ci już,choć niepamiętam kiedy ostatnio grałem.
Chrome Specforce jest na dysku i czeka na chwile gdy zechce mi się znowu przejść bo to ciekawy fps.
Generalnie gram ciągle w tanki + troche pozostałe tytuły i czasem jakieś małe gierki online.
P.S apropos Wiedźmina to choć tylko oglądałem filmiki a sam nie grałem to stwierdzenie najlepsza gra w historii lekko naciągane i pod publike. Jest wiele równie dobrych jak i lepszych gier przy czym strasznie ciężko to porównywać i oceniać. Jeśli chodzi o RPG to jednak rządzą serie Baldur’s Gate/Icewind Dale,Fallout i Gothic.
Age of Empires III, Age of Mythology, Battleforge, Black&White(1, 2), Heroes III(Również z WoG), Heroes V, Impossible Creatures, Jurassic Park: Operation Genesis, SPORE, Lion DOS, Wolf DOS, Perfect World, Pokemon(Bodajże Platinum), Port Royale, Rise of Legends, Sims 3, SpellForce 2, Struś Szybki Lopez(lol xD), Warhammer 40,000, Wildlife Park 2, WoW, Zoo Tycoon 2, Darkspore, Torchlight, Heroes of Newerth, RollerCoaster Tycoon 3, Titan Quest
Steam: Dino D-Day, Magicka, Orcs Must Die!
ja mam dużo tytułów, między innymi cod mw3 i kilka innych produkcji które wyszły w tym i ubiegłym roku.
PS: Ciekawe ile ludzi ma oryginalne pozycje? :lol:
Statystyka mówi że nie za dużo, żeby nie powiedzieć nie za mało;-)
Da się Urban Terror spiracić :lol: ? Trzeba by się postarać.
Na kompie zwanym telefonem/smartfonem mam:
iMobsters
Basketball Shots 3D Lite
Virtual Table Tennis
Speedx 3D Lite
Angry Birds
Pocket Soccer
Witam.
“MaSzyna Symulator Pojazdów Szynowych” - znana niegdyś jako “MaSzyna EU07-424”;
“ISDR - symulator kierowanie ruchem kolejowym”;
“ATS - Advanced Tram Simulator - Symulator Tramwaju”;
Wszystkie te symulatory zostały stworzone przez Polskich autorów i są całkowicie bezpłatne. O MaSzynie był też raz artykuł na Vortalu.
Chyba ciężko znaleźć na forum osobę, która ma choć jedną z tych gier.
Z nietypowych symulatorów to grałem w symulator jazdy autobusem VirtualBus oraz w 2 gry o polonezach (jedna chyba tego samego producenta). Z 2-3 lata temu były zwyczajnie słabe, ale konkurencji brak.