To jest w Spray-u czy trzeba się tym nacierać ?? Nie dostanę od tego odparzeń uczulenia? Pachnie czym się od tego??
Dior Homme. Klasa elegancja i szyk. A jeśli chcesz czegoś co się spodoba dziewczynom to kup sobie feromony
Kogucie
.A to działa? Nie jest tak, ze to po prostu podnosi jedynie pewnosć osoby, która tego na siebie użyje?
Działa, od pewnego czasu testuje pheromone essence i miałem już kilka sytuacji, które sprawiają, ze wiem, ze nie jest to placebo Różnie to działa na różne kobiety ale działa. Rano dzisiaj sobie zaaplikowałem te feromony. Poszedłem do fryzjera, a właściwie fryzjerki i zaczęły się jaja robić jakieś, po kilkudziesięciu sekundach fryzjerce zaczął się plątać język, spadały jej narzędzia pracy, dostała wypieków, powiedziała że nie wie co się z nią dzieje i że przeprasza, hehehe. Ogólnie aż takiego efektu to nie daje ale widocznie na tę fryzjerkę zadziałały porządnie.
Może ona po porostu chora była, albo choroba ją łapała i stąd takie dziwne zachowanie?
Niby cały ten ałun się nie nadaje jak ktoś się poci jak świnia / mysz / szczur.
https://youtu.be/O_Nm-hbZs7A?t=399 albo nie na lato po prostu…
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Tak, chociaż pheromone essence kupiłem sobie raczej pod kątem pracy. W pracy pomagają, poważnie, ma się respekt, to co szef innym nakazuje zrobić to ciebie o to prosi, dobre relacje z osobnikami tej samej płci, nie tylko kobietami. Warto spróbować aby zobaczyć czy to działa. Jak dla mnie dziala.
Mam wrażenie że faceci coraz bardziej to baby. O ile jeszcze pytanie jest o perfumy to już wyróżnianie jesieni jest dla mnie tym jak pytanie o kolor paznokci na sobotę.
To nie wrażenie, chodzą w leginsach, rurkach, golą się na całym ciele.
Jeszcze kilka lat i będą w żabotach i rajtuzach z koronkowymi kieckami latać.