Jakie opisy na GG wam sie podobają?

Skype Me :smiley:

A co tam… Też się pobawię w archeologa :slight_smile: Moje typy na dzisiaj to:

"Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości."

"Magne res est amor"

"Uśmiech to prawdziwa magia... Powstaje właściwie z niczego, a potrafi zdziałać cuda."

"Nie mów jak bardzo kochasz... Samymi słowami miłości nie stworzono."

"Świadomość to pewność, że masz zarówno wiernych przyjaciół jak i zajadłych wrogów."

"Pomimo 30 lat doświadczenia w kierowaniu samochodem w przydrożne drzewo uderza się wciąż tak samo..."

"Każda gwiazda na niebie jest odbiciem naszej natury, gdyż co rano budzimy się z innym nastawieniem. A nigdy nie wiadomo, która gwiazdka mrygnie do nas podczas naszego snu..."

"Młodość rządzi się swoimi prawami - dojrzałość natomiast... nimi rozporządza."

"Jeśli masz kochać i potem żałować, to lepiej nie kochaj i zawczasu współczuj."

"Nic nie jest nieśmiertelne. Nadzieja jest wieczna. Dlatego umiera jako ostatnia."

"Nie można przecenić wartości prawdziwego przyjaciela..."

"Zawsze mów zawsze. Nawet gdy się pomylisz, powiedz: 'Zawsze mogłem się pomylić.'"

"Tylko realista powie, że zaraz nie będzie co pić... Optymiści i pesymiści skupiają się wyłącznie na chwili obecnej..."

"Chcieć tylko i wyłącznie szczęścia to chcieć stanowczo za dużo."

"Niepowodzeniem jest działanie w zaplanowej sytuacji według niezaplanowanych scenariuszy."

'Wieczór to jedyny moment kiedy człowiek ma chwilkę by odpocząć od otaczającej go gonitwy... Żeby jeszcze było wiadome za czym ta gonitwa..."

"Zamiast odkopywać przeszłość - weź się ze zdwojoną siłą w dobre projektowanie przyszłości, gdyż Twoimi jedynymi narzędziami są rzeczy teraźniejsze!"

"Nie ma ludzi doskonałych. Wady zaś są zwieńczeniem naszego człowieczeństwa."

Wszystkie prócz dwóch pierwszych są mojego autorstwa :slight_smile:

jeszcze 5000 i wydaj tomik opisów do gadu gadu :cojest:

Mam coś ponad 150 i tomik już dawno wydany… Całkiem popularny w kregach moich znajomych… 8)