Jakiej muzy słuchacie i przy czym sie bawicie :)

W takim razie i ja napiszę zespoły/wokalistów które lubię:

toples

boys

4ever

vip

time

akcent

łukash

weekend

tatu

eminem

groove coverage

doda (virgin)

ewa sonnet :twisted:

bomfunk MC`s

poparazzi

long&junior

usher

metallica

linkin park

scooter

brodka

benassi bros

c-bool

nightwish

maanam

crazy frog

2+1

To te co akurat mi do głowy przyszły, bo lubię dużo, dużo więcej :stuck_out_tongue:

To Ty bardzo urozmaicone ‘ucho’ masz :mrgreen:.

Ale Crazy Frog to jest do bani :evil: i większość z tej listy także :twisted:.

Ale nie ważne i tak kiedyś wszyscy umrzemy…

Powiedz bobasek_89 ,że żartujesz… przyznaj ,że to prowokacja… Przecież tu nawet już nie ma miejsca na KICZ…

Czytając Konstytucję… odnależć można słowa zabraniające pod każdym pozorem słuchania takiej miernoty…

Milicja dla Ciebie to miernota, dla innych muzyka przy której świetnie się bawią. Sam mam na dysku niektóre piosenki zespołów podanych przez bobaska. Tak więc wstrzymaj się z osądami, nad tym co kto słucha :!:

Ja słucham:

1.LINKIN PARK! !!

2.AbradAb :slight_smile:

3.Kaliber 44

4.2Pac

A która z piosenek najbardziej cię nurtuje aju - z repertuaru toples , boys, akcent czy też crazy frog… Wiesz kiedyś czytałem ,że pewna krawcowa o pseudonimie ‘szyja’ stwierdziła ,iż ją to jedynie porywa dzwięk maszyny do szycia… Nawet przyznała ,że robi czasem wieczorki kameralne ze swoim chłopakiem … i tańczą przy świecach i włączonym na cały głos Overloku…

Wiesz jak się można świetnie z dziewczyną bawić przy tego typu muzyce. Pewnie nie wiesz, bo niby skąd?

Metallica, Iron Maiden, Korn, Lordi, Pink Floyd, Green Day… i wiele wiele więcej, ale akurat nie pamiętam nazw :peace:

lubię ogólnie wszystko, gdzie jest gitara - cały rock mi się podoba :slight_smile: poza tokio hotel :stuck_out_tongue:

jeśli tak odpowiesz na mój post, to cię uprzedzam: można, i to nieźle 8)

co do akcent itp: nie mówcie mi nawet o tym, ja tego nie toleruję

“later you can sing for me like a shining star” - płonący star - chodzi o samochód? :smiley: nowa piosenka kiboli? :smiley: AKCENT HOOL’S xD hahhahaha

Złączono Posta : 26.04.2006 (Sro) 15:34

wiesz co dobre (jeśli nie patrzeć na resztę :P)

metallica i nightwish też? milicja, uważaj w ciemnych uliczkach, możesz długo nie pożyć :twisted:

shining:

1 świecący

2 błyszczący

3 błyskotliwy

4 lustrzany

star:

1 gwiazda

shining star - świecąca gwiazda…

Swoją drogą mówiłem o innym akcencie (polski zespół), ale ten akcent też jest ok :P.

A co do tego co napisałem wcześniej - to nie jest prowokacja, każdy słucha to co lubi…

ELO!

bobasek_89 mam na dysku jedną piosenkę Toples - “Straciałś cnotę” :D:D, spodobała mi się bo na szkolnym przedstawieniu jeszcze w gimnazjum kumple z klasy to parodiowali :slight_smile: Ogólnie disco polo nie słucham :P. Gustuję raczej w muzyce club i trochę w rocku.

Z club’owych utworów ostatnio spodobała mi się piosenka Benassi Bros - Turne me up, oraz Lazard - Living on viedo :slight_smile:

Milicja Wierz mi nie każdy lubi muzykę klasyczną, mało kto tego teraz słucha. Muzyka jest kwestą gustu a o gustach się nie dyskutuje :wink:

A co rss kanałami się przemieszczasz… Zastanawiam się przy którym włazie mógłbym cię odnależć… Jest takie powiedzenie - Za młodu każda dzi…ka mierzy wysoko … potem jednak ma coraz skromniejsze aspiracje…

Tak by to wyglądało gdybym się natknął na ciebie jak piszesz w ciemniej uliczce…

Abstrahując - Kiedyś zdaje się Paweł Kukiz o twórczości disco polo powiedział - że jeśli ktoś tylko śpiewa o niespełnionej czy zawekowanej miłości to albo jest to zboczenie… albo najprawdopodobniej problemy z potencją…

Muzyka, którą słuchasz/słuchamy, to jest kwestia gustu. Ale podział muzyki na dobrą i niedobrą (kicz), to już nie jest kwestia gustu, to są normy.

Może mi się muzyka nie podobać, ale jak jest dobra to mówię, że jest dobra.

A ja lubię słuchać:

Nirvana

Limp Bizkit

SOAD

Metallica

Enyo Moricone

Angelo Badalamenti

Hans Zimmer

A bawię się przy:

Nirvana

Dub

i ogólnie pónk i ska…

:mrgreen:

“pónk” to jest jak gumka pęknie :wink: recepturka oczywiście :stuck_out_tongue:

jakiej muzyki słucham? tej puszczanej na dyskotece w remizie :smiley: taka impra normalnie a jakie dziołchy! aa aaa aaa mydełko fa :lol: :twisted:

Podziemie :smiley:

To co popularne choć nie tylko :slight_smile:

Róznego rodzaje remixów starych utworów :wink:

a tak to techno, trance, club, dance :smiley:

Dla fanów takiej muzyki jak ja polecam Dj Witka choć chyba znana stronka i mniej znana empe3.net :smiley:

Slucham metalu… zabawa przy techniawce lub energicznym rocku/metalu

a ja ostatnio to Griega zaczalem sluchac, czysta przyjemnosc, moge polecic kazdemu, dobra muzyka w odroznieniu od papki serwowanej codziennie :slight_smile:

poza tym to typowy rock/pop/rmffm …

PAKTOFONIKA, KALIBER 44, ABRADAB, POKAHONTAZ :):):slight_smile:

Ja najchętniej słucham Techno. :smiley:

ALe najbardziej lubie Mandy Moore, Sylver, Vanilla Ninja

A to są moje kawałki które lubie najbardziej:

Mandy Moore- Everything My Heart Desires

Mandy Moore- Cry

Mandy Moore- Saturate Me

Mandy Moore- It’s Gonna Be Love

Vanilla Ninja- Kingdom Burning Down

Vanilla Ninja- Cool Vibes

Sylver- Lay All Your Love On Me