Milicja dla Ciebie to miernota, dla innych muzyka przy której świetnie się bawią. Sam mam na dysku niektóre piosenki zespołów podanych przez bobaska. Tak więc wstrzymaj się z osądami, nad tym co kto słucha :!:
A która z piosenek najbardziej cię nurtuje aju - z repertuaru toples , boys, akcent czy też crazy frog… Wiesz kiedyś czytałem ,że pewna krawcowa o pseudonimie ‘szyja’ stwierdziła ,iż ją to jedynie porywa dzwięk maszyny do szycia… Nawet przyznała ,że robi czasem wieczorki kameralne ze swoim chłopakiem … i tańczą przy świecach i włączonym na cały głos Overloku…
bobasek_89 mam na dysku jedną piosenkę Toples - “Straciałś cnotę” :D:D, spodobała mi się bo na szkolnym przedstawieniu jeszcze w gimnazjum kumple z klasy to parodiowali Ogólnie disco polo nie słucham :P. Gustuję raczej w muzyce club i trochę w rocku.
Z club’owych utworów ostatnio spodobała mi się piosenka Benassi Bros - Turne me up, oraz Lazard - Living on viedo
Milicja Wierz mi nie każdy lubi muzykę klasyczną, mało kto tego teraz słucha. Muzyka jest kwestą gustu a o gustach się nie dyskutuje
A co rss kanałami się przemieszczasz… Zastanawiam się przy którym włazie mógłbym cię odnależć… Jest takie powiedzenie - Za młodu każda dzi…ka mierzy wysoko … potem jednak ma coraz skromniejsze aspiracje…
Tak by to wyglądało gdybym się natknął na ciebie jak piszesz w ciemniej uliczce…
Abstrahując - Kiedyś zdaje się Paweł Kukiz o twórczości disco polo powiedział - że jeśli ktoś tylko śpiewa o niespełnionej czy zawekowanej miłości to albo jest to zboczenie… albo najprawdopodobniej problemy z potencją…