Witam :mrgreen: Otorz mam konto na RapidShare i poszukuje do konta jakiegos wspomagacza pobierania. Z tego co ja wiem to wklejam link do takiego wspomagacza i skoro mam konto premium to skonczy jeden i bez odczekania iluś tam godzin pobiera koleja rzecz. Czy dobrze to rozumiem prace tego wspomagacza? Prosze mi powiedziec na czym ona polega dokładniej i jakie wspomagacze polecacie 8) Czekam na wasze sugestie 
Wydaje mi się że jak masz konto to nie musisz czekać
Ale to ja wiem ze nie musze czekac ale wklejam linki do wspomagacza i on pokoleji wszystkie pobiera? I jakie wspomagacze polecacie?
najprościej to używać FlashGet, w ustawieniach wpisujesz login i hasło konta na serwerze w tym wypadku rapidshare i potem tylko wklejasz linki i ściąga ci jeden za drugim.
aha to dzieki mam nadzieje ze bedzie działac bo na RS-ie nie wiem gdzie sie zalogowac?
a własnie skad pobrac tego
niezawirusowanego? Prosze o link :mrgreen:
kurde a gdzie sie w tym FlashGet-cie wpisuje hasło i login? Albo chociaz gdzie sie loguje na stronie pomocy 
Złączono Posta : 18.07.2007 (Sro) 23:21
mam konto a nie wiem jak z niego korzystac 
Złączono Posta : 18.07.2007 (Sro) 23:25
na stronie sie domysliłem ale jak to zrobic aby wkleic kilka linków do RapidGeta i zeby pobierało? i gdzie sie tam w tym programie wpisuje to login i haslo? sugestie jakies?
Zakładasz konto a nie wiesz co dostajesz za premium LOL? Ściągać możesz nie tylko bez czekania ale także kilka/naście/dziesiąt plików na raz, poaz tym możesz wznawiać download (wszystko to jest napisan na głównej Rapida). W FlashGetcie jak byk masz opcję loguj się na serwerze (login/password), zaznacz opcję pokaż więcej na ekranie zadania to ją zobaczysz. Pozatym FlashGet nie ma zadnego wirusa człowieku, takie raporty wywalają jakieś dupiate antywiry. Prawdą jest że wersja darmowa ma adwara, wyświetla malutkie banery i to wszystko. Używam od lat i nigdy nie miałem z nim problemów, ściągaj i nie sugeruj się opiniami wystraszonych userów.
:mrgreen:
Najeżdzasz kursorem na Premium Zone i otworzą ci sie trzy skróty. Pierwszy z góry Premium-zone Login.
#-o
A tak własnie no ja to wiedziałem tylko jestem taki podekscytowany ze mam wkoncu to konto premium ze nie wiem co robic. A moze tak krok po kroku jak zrobic aby sie zalogowac na serverze. Bo z tych emocji nie wiem jak to zrobic witek-pl prosze o jakies wskazówki jak to zrobic aby konto RS premium powiazac z flashget-em i zeby mi pobierało pliki z 3 linków pokoleji. Prosze o pomoc. Nigdy nie miałem kontaktu z tym programem.
Pobierz: http://programy.internetstandard.pl/pob … /1076.html
Rozpakuj i w folderze: fgplhlp jest plik pomocy: flashget.chm.
Kliknij na niego i gotowe.
z Rs mozna ściągać bez czekania ale jak wyłączysz neta (neo) i podłaczysz sie ponownie. ;]
Zmienia ip i ciągniesz dalej! bez konta czy costam xD
Cardammon dzieki za powiedzenie tego co ja juz wiem ale ja mam konto premium i nie musze sie rozłaczac. czytaj uwaznie o co chodzi w temacie bo ja chce dokładnie wskazówki jak zrobic to co jest powyzej napisane. 
ja mam takie pytanie czy można używac FlashGet’a bez konta premium jeżeli tak to jak piszcie na gg 12562807