Witam ! Szybko i krótko opisze mój problem. Otóż próbowałem podłączyć kompa do tv ( dokładnie nie wiem jaki model ale jest to panasonic 50’) I tak komp włącza się, pokazuje parametry, jest znaczek windows z ładowaniem a potem ciemność.Tak się dzieje z kartą Ati Radeon x800 gto palit 256mb/256bit, a na GeForce 6200 256mb/64 bit działa jak należy. Czy ktoś miał już taki problem ? Jeżeli tak to proszę o poradę jak to zlikwidować. Pozdrawiam ! Ahh dodam jeszcze że podłączam kablem DVI/HDMI !
No dobra, a w menedżerze ekranów w ogóle wykrywa ci tv? Masz zaznaczoną opcję wymuś wykrycie tv(chociaż to chyba przy złączu s-video)? Bo podpinając przez dvi-hdmi obraz powinien być od razu po wybraniu odpowiedniego wejścia hdmi w tv.
Po Primo Telewizor Full HD Panasonic. Po Uno Ustawiłem rozdziałke na 1024x768 i dalej nic jedynie tak jak mówiłem pokazuje się ładowanie windy i na tym koniec czarny ekran… A czy może to być wina sterowników do karty ? Bo ja tak sprawdzałem jak poszperałem w sterownikach tej GeForce 6200 I tam jest sekcja TV. Opcji jest tam dużo, ale jakoś w tych z ati nie ma.Poszukam jeszcze sterowników jakichś do ati to może coś podziała