Mam ustawiony jezyk na niemiecki, jak zmienic go na polski???
dodaj ustawienia:
kodowanie:europa srodkowa(ISO)
jezyk domyslny:polski-polski programisty
zainstalowana usluga tongue.gifL-polski, Klawiatura-polski(programisty)
ale gdzie je dodac???
Wybór języka : POLSKI - PROGRAMISTY (chodzi o układ klawiatury, gdzie alt prawy jest aktywny, układ klawiszy nieco inny niż w maszynie do pisania).
Wiec: -PANEL STEROWANIA- Klawiatura- Język- Właściwości- znajdź- POLSKI programisty- Ustaw Jako Domyślny- Zastosuj- OK.
cos chyba nie tak nie moge tam znalezc jezyka polskieg,
ale ja chce zmienic tylko objasnienia polskie, kalwiatura ma zostac niemiecka, chce aby zamiast Öffnen bylo otworz
a klawiatura ma zostac niemiecka
da rade to zrobic
niet
na pewno jest jakis sposob, a to co mi powiedziales to wogule nie moge tego tam znalezc
mam xp po niemiecku
wejdz
panel>data godz…>opcje reg.jezykowe>w opcjach reg wybierasz polski>w zaawansowanych wybierasz polski-w jezykach>szczegoly i wybierasz polski-polski(programisty)>w zainstalowanych uslugach>polski polski programisty
tyle, ze to co mowisz to jakies bzdury, w dacie i godz nie ma jezykow
jasne 
nie masz takiego zapisu w xp?
data ,godziny,jezyk i opcje regionalne?
Jesli nie masz to nie jest to xp 
no wszedlem w te opcje regionalne zmienilem na polski i nic ;( a tam dalej to nie kumam gdzie wejsc mozesz jasniej??
skad masz tą winde?
ale czy to zmieni ma na stale jezyk?? bo za pare dni musze go odmienic
jak masz xp po niemiecku to nie zmienisz wszysrkiego na polski.tez tak mam.i jest offen a nie otworz.
a co sie zmieni
wogule ja juz nie wiem co robic, musze odwirusowac kompa bo siedzi tu kilka trojanow a nie moge sie polapac z tymn wszystkim po niemiecku
daj log hijacka i zobaczymy jak odwirusowac.On na szczescie jest uniwersalny 
czekaj juz dawalem
i nawet napisali mi co mam usunac
tego nie kumam
Control Panel (Panel sterowania) >>> System >>> System Restore (Przywracanie systemu)
Tam zaznacz opcję Turn off System Restore lub Turn off System Restore on all drives (Wyłącz przywracanie na wszystkich dyskach). Zatwierdzasz wszystkie zmiany.
u mnie cos po niemisku jest ale nie wiem jak tam dyki zaznaczyc, nie kumam niemca