Jezyk komputera

Mam ustawiony jezyk na niemiecki, jak zmienic go na polski???

dodaj ustawienia:

kodowanie:europa srodkowa(ISO)

jezyk domyslny:polski-polski programisty

zainstalowana usluga tongue.gifL-polski, Klawiatura-polski(programisty)

ale gdzie je dodac???

Wybór języka : POLSKI - PROGRAMISTY (chodzi o układ klawiatury, gdzie alt prawy jest aktywny, układ klawiszy nieco inny niż w maszynie do pisania).

Wiec: -PANEL STEROWANIA- Klawiatura- Język- Właściwości- znajdź- POLSKI programisty- Ustaw Jako Domyślny- Zastosuj- OK.

cos chyba nie tak nie moge tam znalezc jezyka polskieg,

ale ja chce zmienic tylko objasnienia polskie, kalwiatura ma zostac niemiecka, chce aby zamiast Öffnen bylo otworz :slight_smile: a klawiatura ma zostac niemiecka

da rade to zrobic

niet

na pewno jest jakis sposob, a to co mi powiedziales to wogule nie moge tego tam znalezc

mam xp po niemiecku

wejdz

panel>data godz…>opcje reg.jezykowe>w opcjach reg wybierasz polski>w zaawansowanych wybierasz polski-w jezykach>szczegoly i wybierasz polski-polski(programisty)>w zainstalowanych uslugach>polski polski programisty

tyle, ze to co mowisz to jakies bzdury, w dacie i godz nie ma jezykow

jasne :smiley:

nie masz takiego zapisu w xp?

data ,godziny,jezyk i opcje regionalne?

Jesli nie masz to nie jest to xp :slight_smile:

no wszedlem w te opcje regionalne zmienilem na polski i nic ;( a tam dalej to nie kumam gdzie wejsc mozesz jasniej??

skad masz tą winde?

Takie uwagi zachowaj dla siebie. :? Post Kosz.

Może to:

:arrow: Language Packs

ale czy to zmieni ma na stale jezyk?? bo za pare dni musze go odmienic

jak masz xp po niemiecku to nie zmienisz wszysrkiego na polski.tez tak mam.i jest offen a nie otworz.

a co sie zmieni

wogule ja juz nie wiem co robic, musze odwirusowac kompa bo siedzi tu kilka trojanow a nie moge sie polapac z tymn wszystkim po niemiecku

daj log hijacka i zobaczymy jak odwirusowac.On na szczescie jest uniwersalny :smiley:

czekaj juz dawalem

i nawet napisali mi co mam usunac

tego nie kumam

Control Panel (Panel sterowania) >>> System >>> System Restore (Przywracanie systemu)

Tam zaznacz opcję Turn off System Restore lub Turn off System Restore on all drives (Wyłącz przywracanie na wszystkich dyskach). Zatwierdzasz wszystkie zmiany.

u mnie cos po niemisku jest ale nie wiem jak tam dyki zaznaczyc, nie kumam niemca

Tu go masz. :smiley:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=22560