Jportal


(Krasnalek52pl) #1

Mój problem polega na tym że jak loguję się z opery to wszystko spox....., a z IE6 SP1 są problemy...... nie loguje


(lazikar) #2

Pliki cooke usuń. Zobacz wtedy czy bedzie poprawnie logować.


(Krasnalek52pl) #3

zaraz zobacze bo jestem na starym kompie ;/

gdzie moge sciagnac zestaw ikonek np. takich: :smiley: :smiley: :slight_smile: :frowning: :slight_smile: :frowning: :o :-o :shock: :? 8) :lol: :x :-x :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :wink: :!: i inne do phpbb by przemo


(lazikar) #4

Wpisz w Google Emoty a wyniki same sie pokażą. :slight_smile:

http://www.konnekt.info/open.php?dirID=1061


(Krasnalek52pl) #5

Czemu jak dam statstystki "stat 4u" to nie widac ile razy wchodzono, itd.

Jak zrobic aby jak portal jest na innym serwerze od forum zeby widac bylo co ostatnio bylo na forum :smiley: