K750i z Anglii (o2)

Chcialbym sprowadzac SE K750i z Anglii z sieci O2 i mam kilka pytań na temat sprowadzenia :slight_smile:

:?: Ile kosztuje sciagniecie Simlocka z niego?

:?: Ile kosztuje PL menu?

:?: Ile kosztuje wysylka paczka z Anglii (czym jest najtaniej i ile idzie)?

:?: Czy do ładowarki trzeba jakieś przejściówki?

Pozdrawiam,

Joel94

Myślę, że powinieneś się zamknąć w 50zł

Od 8 do 15 funtów. Najszybciej przyszła w 3dni, ale to był już rekord i ewenement:P. Zazwyczaj trzeba czekać 5-12 dni max, jak jest dłużej to już coś jest nie tak.

Oni tam mają całkowicie inne gniazdka, czyli albo kupisz calkowicie nową ladowarkę, albo przejściówkę na polskie gniazdko.

To byłby koszt kupienia kabla serwisowego :stuck_out_tongue: (czyli bardziej opłacalne bo jak cos to sam sobie wgrywasz softa) Ja do samsunga zapłaciłem za kabel serwisowy z wysyłką jakieś 60 zeta. A te dwie operacje to byłby też koszt coś koło tego - w zależności od “autoryzowanych” serwisów.

Jeśli chcesz kupywać np. przez alledrogo to przejściówki powinny być. Ja kupiłem samsunga przez alledrogo i jakoś nienarzekam na niego - urzywany. Kwestia tego czy trafi sie na oszutsa czy też nie. Pozdro :slight_smile:

A co do sprzedazy to powiedzmy ze K750i mnie wyniesie ~300zl + ~50zl (simlock i polskie menu) + 5zl przejsciówka = 355zl.

A za ile go sprzedac i gdzie najbardziej sie oplaca (allegro, komis itp.)?

Ew. mam takie pytanie lepiej kupic sobie K750i czy miec N5200?

Pozdrawiam,

Joel94

Ceny wahają się od 650 do około 500 więc sam sobie przekalkuluj czy chcesz dla siebie czy do sprzedarzy :slight_smile:

Ale co jest lepsze SE K750i czy N5200?

Zdecydowanie SE K750i

A to jest nowy telefon czy używany?

BTW

Lepiej sprzedać na allegro.