Mam następujący problem. Pewnego słonecznego dnia wpadłem na jakże genialny pomysł, a mianowicie zainstalowanie mojej kamerki. Hm. Była ciągle podłączona, aczkolwiek nie zainstalowana (nei było takowej potrzeby).
Cóż, szukam pół dnia płytki = nie ma. Diabeł ogonem przykrył. Ok, mam internet - żaden problem.
Ale takowa kamerka nie istnieje, nie ma takiej odpowiadającej wyglądowi mojej. Wiem,. że to Acme bo jest na niej napisane. Nic innego. Ktoś pomoże znaleźć do niej sterowniki, lub chociaż powie co to za model ? Dziękuję.
W aktualnej ofercie, jak widać, nie mają już Twojej kamerki, ale w zakładce “Downloads” u góry po prawej są różne sterowniki. Szukając po wyglądzie doszedłem, że Twoja kamerka to model T092B.
Teraz tak. Może zrobił się bałagan jak próbowałeś z kilkoma sterownikami. Wywal z kompa te wszystkie sterowniki do kamerki. Następnie przeczyść CCleanerem i zrestartuj komputer. Potem zainstaluj od nowa ten ostatni sterownik.
Jest jeszcze kwestia tego czy kamerka ma być podłączona w czasie instalacji sterów, ma zostać podłączona w momencie gdy instalator o to poprosi czy też ma być podłączona dopiero po zainstalowaniu sterów?
Proces instalacji jest o tyle “nienormalny”, że pod koniec pyta się czy chce kontynuować instalację gdyż oprogramowanie jest nie do tego windowsa czy coś takiego.
Ciągle wykrywa kamerkę jako urządzenie nieznane ;/