Karta, procek i płyta główna

wiadomo, że przejściówka nie da takiej wydajności jak płyta główna pod dany socket. jak już wspomniałem wg. mnie pomysł z kartami rozszerzeń jest chybiony.

ale podkreślę słowa ChrisG :

p.s. i proszę jakieś testy, gdzie jest wykazany tak drastyczny spadek wydajności, bo jak już pisałem - nie toleruję słów rzucanych na wiatr.

Ktoś pisał na proline że testy z ASRockiem z podstawką do AM2 wyszły nie najgorzej wydajność nie różniła się za dużo pare procent. Ale jak ktoś nie chce stosować przejściówki to nikt mu nie każe, co niektóży nie zrozumieją że może być płyta tania i dobra.

niech czyta calosc a pozniej sie wypowiada a nie wykleja czesc wypowiedzi :!: A o oplacalnosci to ja nawet slowa niewtracilem :!:

A tak trudno przeczytac test co podalem w linku.

A czy ty widzisz tryb przypuszczający w mojej wypowiedzi?

Tak ten ASRock to normalnie samo dobro! nic lepszego nie ma! Jeszcze przejściówke na Core 2 Duo niech walna… :stuck_out_tongue:

Tak ma nawet podstawke pod AM39 i Core3Trio.

Wyszła dobra płyta za 200 zł, McDracullo kupił płyte za 500 [z tego 300zł zapłacił na napis Gigabyte, Asus czy Abit] i teraz go gryzie że mógł kupić tanią i dobrą plyte, to pluje na ASRocka.

Jak ja kupowałem moją płyte to Ty o PCetach widziałeś mało… :]

Pozatym kupiłem Gigabyte’a który z którego jestem zadowolony. Za płyte wcale nie zapłaciłem dużo. I mnie to nie gnębi.

Pozatym jak ja kupowałem swój zestaw to ASRocka na Uli jeszcze nie było Ba… nawet samego ULi nie było!