Jeszcze dzisiaj zainstaluje GTAIV, zrobię filmik pokazujący detale gry, jak chodzi, oraz wnętrze komputera abyś zobaczył co jest w środku
EDIT 13:24
Jutro, dzisiaj nie mam płyt. Na jutro pożyczę i udowodnię że nie robię Cię w ch***
Jeszcze dzisiaj zainstaluje GTAIV, zrobię filmik pokazujący detale gry, jak chodzi, oraz wnętrze komputera abyś zobaczył co jest w środku
EDIT 13:24
Jutro, dzisiaj nie mam płyt. Na jutro pożyczę i udowodnię że nie robię Cię w ch***
Właśnie wróciłem od kolegi i nadal jestem w szoku. Byłem u niego i odpaliliśmy GTA na 256mb ramu. Każdy możem sobie wyobraźić jak chodziło, cuda się zdarzają. Całkowicie unplayable ofkors
ja mam na lapku w benchu 32fps-y na średnich z 8700gt i 3g ram ;-), ale w samej grze już nie jest tak kolorowo - muli…
kumpel na gf8600gts 2gb ram i c2d 2.66ghz gral na low w rozdzialce 800x600. Czasami na takich detalach fps spadal nawet ponizej 20. A tak ogólnie to okolo 35 klatek
Mi na starym 3850 256mb ogólnie rzecz biorąc gra nie zacinała, ale grafika była jakaś skopana - sami zobaczcie -> http://img212.imageshack.us/my.php?image=erqit6.jpg
I nie wiem czy w tym wypadku 8600 mu coś pomoże…
Z tych trzech podanych przez kozunio to jako tako nadaje się tylko
http://allegro.pl/item520224928_karta_g … 512mb.html
reszta na ddr2
Na moim sprzęcie z podpisu, GTA4 + łata detale niskie 800x600, system XP z SP3 mam ok 10 fps.
Proszę bardzo filmik. Jakość słaba, kręcone cyfrówką ( w dodatku dość słabą )
pobrałem filmik. faktycznie gra nie chodzi tragicznie. mysle ze koło 15 fps. jednak autko troche sie przycinało. szkoda ze nie wlaczyles frapsa. btw jak masz dokładnie podkrecona karte?
Grafika:
Core Clock: 600mhz ( oryginał 540 - OC=11% )
Memory Clock: 445 mhz ( oryginał 400 - OC=11% )
Shader Clock : 1265 mhz ( oryginał 1188 - OC= 6% )
Procesor:
2x 2836 mhz ( oryginał 2500mhz - OC=13% )
Wszystko robione jest na BOX-owym chłodzeniu, przy zachowaniu bardzo bezpiecznych temperatur.
8400 gs to karta idealna do Worda a tak ogółem już weź tego ATI bo może sobie pograsz na 800 ileś …
na mojej grafie za około 1000zł się tnie a ty chcesz za 100zł.
Nie bądź w gorącej wodzie kompany, nie sraj się za przeproszeniem.
Poczekaj a źle na tym nie wyjdziesz.
Tnie się bo gra jest ‘‘źle’’ zrobiona.
Chodzi mi o silnik graficzny.