Mam duży problem mam kompa Celeron 2,5 Asus P5 Geforce 4 64Mb 512 ram Dysk 250Gb karta telewizyjna, muzyczna i mam taki problem że dużo programów mi się zawiesza i wyłącza automatycznie np Internet explorer jak się chodzi po internecie po jakimś czasie się zawiesza czasem zdarza się tak żer w ogóle się nie da z niego korzystać bo się zawiesi i wyłączy tak samo jest z winampem i czasem z gadu gadu a ostatnio nawet z firefox pomóżcie jak to rozwiązać. Dodam że przez prawie rok nie miałem żadnego problemu z kompem praktycznie i w końcu się zaczęło coś dziać tak jak napisałem wyżej to sobie pomyślałem ze po tak długim czasie to wina błędów lub jest jakiś wirus wiec postanowiłem zrobić format C i tak zrobiłem dwa tygodnie temu dokładnie tak samo jak zawsze jednak problemy nie zniknęły. Jest to samo Jak można to rozwiązać i czemu tak się dzieje??
Jeśli wierzyć tym zapisom, to z zasilaczem jest źle. Ja im bym jednak nie wierzył, więc zobacz jeszcze do Biosu i z niego odczytaj napięcia. A najlepiej jakbyś użył miernika.