To przez to ze przeglądarka sie nie odświeża i bierze wszystko z pamięci podręcznej
dziwne … dzisiaj miałem format i ciągle to samo :roll: więc raczej nie moja wina :roll: Dodatkowo - wywala mnie z forum i nie mogę się zalogować :-o Problem ustępuje po restarcie przeglądarki :-o
I guzik daje czyszczenie ciasteczek i innych bzdetów :?
u mnie “Oznacz wszystkie fora jako przeczytane” nie chce działać, tzn. wyświetla się komunikat, że oznaczyło, ale wciąż widze, że są nowe, nie przeczytane wiadomości
Też tak miałem dzisiaj.
Wczoraj o ile dobrze pamiętam też.
:?
dałem to z ciekawości,
najpierw było ok,
wchodzę do jakiegoś działu -> wracam na stronę główną forum -> topiki nie przeczytane
Po kolejnym kliknięciu w “oznacz wszystkie (…)” nie oznaczyło jako przeczytane
Robiłem w kółko i nic nie dawało rady.
Wszedłem do:
(Internet Explorer) Narzędzia -> opcje internetowe -> usuń pliki -> usuń całą zawartość OFFLINE.
Wyłącz przeglądarkę -> wejdź na forko i już jest wszystko w porządku
dziś przez jakieś pół godziny od 10.45 nie mogłem się zalogować, wciąż wywalało komunikat:
Proszę się upewnić, że oba katalogi install/ i contrib/ zostanš usunięte
jak na świeżo zainstalowanym forum
Ja mialem to tylko przez jakieś 5 minut. Może krócej.
Wczoraj wieczorem została wydana nowa wersja phpBB. Oznaczona numerkiem 2.0.21. I dzisiaj pewnie Lazikar lub Lisek robili update i dlatego Ci i dla areh’a to wyskoczyło :?
To nie jest błąd dotyczący wersji PHP na serwerze
Tak jak mówisz
–> co do tematu - co jakis czas wywala mnie z forum i tylko restart przeglądarki pozwala na ponowne logowanie :-o
Mi też wyskakuje ale zaraz ładuje się strona forum.
BTW tam coś po angielsku jest napisane i chyba masz coś zrobić
Please click here :mrgreen:
Heh, zapomnialem napisac ze strona automatycznie sie przekierowuje A pomocy z angielskiego nie potrzebuję
Radek.N przecież to było tylko 30 sekund.
nom szybko problem ustąpił, lecz zaniepokoiłem sie troche, że znowu jakieś problemy :?
Też miałem ten komunikat, ale niedługo.
Z tego co wiem to komunikat taki informuje, że nie ma możliwości połączenia się z bazą danych.
Więc nie jest to raczej wina nowej wersji PHP.
Przed chwilą ,gdy chciałem z tego tematu cofnąć się do działu “O forum” ,to wyskoczyło to:
Ja, również