Kolejne problemy z forum

To przez to ze przeglądarka sie nie odświeża i bierze wszystko z pamięci podręcznej

dziwne … dzisiaj miałem format i ciągle to samo :roll: więc raczej nie moja wina :roll: Dodatkowo - wywala mnie z forum i nie mogę się zalogować :-o Problem ustępuje po restarcie przeglądarki :-o

I guzik daje czyszczenie ciasteczek i innych bzdetów :?

u mnie “Oznacz wszystkie fora jako przeczytane” nie chce działać, tzn. wyświetla się komunikat, że oznaczyło, ale wciąż widze, że są nowe, nie przeczytane wiadomości

Też tak miałem dzisiaj.

Wczoraj o ile dobrze pamiętam też.

:?

dałem to z ciekawości,

najpierw było ok,

wchodzę do jakiegoś działu -> wracam na stronę główną forum -> topiki nie przeczytane :frowning:

Po kolejnym kliknięciu w “oznacz wszystkie (…)” nie oznaczyło jako przeczytane :frowning:

Robiłem w kółko i nic nie dawało rady.

Wszedłem do:

(Internet Explorer) Narzędzia -> opcje internetowe -> usuń pliki -> usuń całą zawartość OFFLINE.

Wyłącz przeglądarkę -> wejdź na forko i już jest wszystko w porządku :slight_smile:

dziś przez jakieś pół godziny od 10.45 nie mogłem się zalogować, wciąż wywalało komunikat:

Proszę się upewnić, że oba katalogi install/ i contrib/ zostanš usunięte

jak na świeżo zainstalowanym forum

Ja mialem to tylko przez jakieś 5 minut. Może krócej.

Wczoraj wieczorem została wydana nowa wersja phpBB. Oznaczona numerkiem 2.0.21. I dzisiaj pewnie Lazikar lub Lisek robili update i dlatego Ci i dla areh’a to wyskoczyło :?

http://www.phpbb2.pl/?news=36

To nie jest błąd dotyczący wersji PHP na serwerze :slight_smile:

Tak jak mówisz :slight_smile:

Hmm, a mi po zalogowaniu wyskakuje to:

5b1544de801ca84bm.jpg

–> co do tematu - co jakis czas wywala mnie z forum i tylko restart przeglądarki pozwala na ponowne logowanie :-o

Mi też wyskakuje ale zaraz ładuje się strona forum.

BTW tam coś po angielsku jest napisane i chyba masz coś zrobić :stuck_out_tongue:

Please click here :mrgreen:

Heh, zapomnialem napisac ze strona automatycznie sie przekierowuje :stuck_out_tongue: A pomocy z angielskiego nie potrzebuję :smiley:

Godzina 10:35 - przy wejściu na forum komunikat widoczny na screenie

dgf4kp.th.jpg

Radek.N przecież to było tylko 30 sekund.

nom szybko problem ustąpił, lecz zaniepokoiłem sie troche, że znowu jakieś problemy :?

Też miałem ten komunikat, ale niedługo.

Z tego co wiem to komunikat taki informuje, że nie ma możliwości połączenia się z bazą danych.

Więc nie jest to raczej wina nowej wersji PHP.

Przed chwilą ,gdy chciałem z tego tematu cofnąć się do działu “O forum” ,to wyskoczyło to:

:slight_smile:

Ja, również :))