Kolejne problemy z forum

Przy dodawaniu Avatara :

Unable to upload file

DEBUG MODE

Line : 243

File : usercp_avatar.php

Dzisiaj praktycznie po każdym kliknięciu w coś na forum muszę przynajmniej raz odświeżać, bo pojawia się:

Przed chwilą zaatakowało mnie już sławetne :

PHP has encountered an Access Violation at 01940E82

Przyszedł wieczór i znowu pojawiły się te same problemy co wyżej wymienione. Czasami po 3-4 razy muszę odświeżać żeby zaskoczyło.

W ciągu dnia było wszystko ok.

Standardowo już jak każdego wieczora forum (vortal też) chodzi jakby chciało, a nie mogło. No i dodać muszę :

Dla odmiany ja mam inny problem (pomijając te wyżej). Chodzi o nieprzeczytane posty. Mimo, że wejdę do tematu, przeczytam wszystko, odpiszę, to nadal mam zanzaczone te tematy jako nieprzeczytane. Jest to lekko denerwujące, bo w moim przypadku odpisuje prawie w każdym temacie w dziale bezpieczeństwo i za każdym razem muszę patrzeć na to, czy przypadkiem nie ja napisałem tam ostatniego posta.

Bieniol było także o tym. Nie tylko ty tak masz.

Bieniol ten problem też był omawiany tak mi sie wydaje.

Ale u mnie też to co jakis czas występuje występuje :?

Używam FF

zarówno na całym forum jak i na SB :?

A administracja nabrała wody w usta i nawet nie ma ochoty napisać czy pracują nad rozwiazaniem tego problemu, czy po prostu mamy się do tego przyzwyczaić. Ja osobiście chciałbym wiedzieć, z czego problem wynika.

Z tego co ja wiem jest to wina php. :hmmm:

Wina PHP. Stare dziurawe, a nowe… każdy widzi jakie.

niekoniecznie :slight_smile:

Skoro są nowe wersje, to coś w nich nowego musi się pojawiać ;]

Oprócz łat są również pewne nowości …

Na dodatek skrypt phpBB2 już chyba jest trochę stare

Dlaczego więc to nie on jest winny ?

Niedługo będziemy mieli phpBB3 albo już skrypt opracowany specjalnie dla potrzeb DP.

Co do samych błędów dodam, że wczoraj nie dało się wejść na vortal i forum przez dzionek cały. Powodem było sławetne już :

Caly wieczór wczoraj i dzisiaj rano:

PHP has encountered an Access Violation at 7C8224B2

Przez ten błąd wczoraj mogłem zapomnieć o wejściu na Forum.

W ogóle, po wpisaniu adresu do przeglądarek - od razu wyskakiwał ten błąd.

Vortal działał mi dobrze.

Mi też. Ale