Przy dodawaniu Avatara :
Unable to upload file
DEBUG MODE
Line : 243
File : usercp_avatar.php
Dzisiaj praktycznie po każdym kliknięciu w coś na forum muszę przynajmniej raz odświeżać, bo pojawia się:
Przed chwilą zaatakowało mnie już sławetne :
PHP has encountered an Access Violation at 01940E82
Przyszedł wieczór i znowu pojawiły się te same problemy co wyżej wymienione. Czasami po 3-4 razy muszę odświeżać żeby zaskoczyło.
W ciągu dnia było wszystko ok.
Standardowo już jak każdego wieczora forum (vortal też) chodzi jakby chciało, a nie mogło. No i dodać muszę :
Dla odmiany ja mam inny problem (pomijając te wyżej). Chodzi o nieprzeczytane posty. Mimo, że wejdę do tematu, przeczytam wszystko, odpiszę, to nadal mam zanzaczone te tematy jako nieprzeczytane. Jest to lekko denerwujące, bo w moim przypadku odpisuje prawie w każdym temacie w dziale bezpieczeństwo i za każdym razem muszę patrzeć na to, czy przypadkiem nie ja napisałem tam ostatniego posta.
Bieniol było także o tym. Nie tylko ty tak masz.
Bieniol ten problem też był omawiany tak mi sie wydaje.
Ale u mnie też to co jakis czas występuje występuje :?
Używam FF
zarówno na całym forum jak i na SB :?
A administracja nabrała wody w usta i nawet nie ma ochoty napisać czy pracują nad rozwiazaniem tego problemu, czy po prostu mamy się do tego przyzwyczaić. Ja osobiście chciałbym wiedzieć, z czego problem wynika.
Z tego co ja wiem jest to wina php. :hmmm:
Wina PHP. Stare dziurawe, a nowe… każdy widzi jakie.
niekoniecznie
Skoro są nowe wersje, to coś w nich nowego musi się pojawiać ;]
Oprócz łat są również pewne nowości …
Na dodatek skrypt phpBB2 już chyba jest trochę stare
…
Dlaczego więc to nie on jest winny ?
Niedługo będziemy mieli phpBB3 albo już skrypt opracowany specjalnie dla potrzeb DP.
Co do samych błędów dodam, że wczoraj nie dało się wejść na vortal i forum przez dzionek cały. Powodem było sławetne już :
Caly wieczór wczoraj i dzisiaj rano:
PHP has encountered an Access Violation at 7C8224B2
Przez ten błąd wczoraj mogłem zapomnieć o wejściu na Forum.
W ogóle, po wpisaniu adresu do przeglądarek - od razu wyskakiwał ten błąd.
Vortal działał mi dobrze.
Mi też. Ale