Kolejne problemy z forum

… tak jak mówisz …

Fakt. U mnie działa dobrze poza szukajką, która nie raczy wyników wyświetlać i trzeba ją do tego intensywnie zmuszać :wink:

A nowe forum - chętnie, czemu ma nie być lepiej.

Tylko że jeszcze nie jest prawdopodobnie gotowy. Ale myślę, że będzie na urodziny Vortalu albo na nowy rok. Albo na święta.

Przed chwilką podczas wchodzenia do jednego z tematów

Przed sekundą

No cóż… przed momentem, pierwszy raz od dawna:

I ogólnie strasznie zmulone jest dzisiaj forum :confused:

u mnie wporzo nie muli tylko przy wysyłaniu posta wyskoczyło

No mi po 2 minutach czekania mniej więcej na dodanie odpowiedzi w topiku wywala że “Nie określono typu posta” czy coś w tym stylu :-x

tak to jest gdy pisze się posty w czasie rush-hour :wink: ( po polskawemu: w godzinach szczytu )

:?

Na forum i na SB.

:? :? :?

od godziny 19 36 nie mogłem się na forum dostać :

To dziwne…JA na forum wszedłem bez żadnego problemu około podanej przez Ciebie godziny i non stop mi chodzi jak złoto… :roll:

Madafaker ten problem nie występuje u wszystkich

nie bylbym taki pewien

problem w tym ze wystepuje u roznych uzytkownikow o roznych porach

widzicie moj profil jest ze mam 8 postów na swojim koncie a mam juz napisanych ponad 70 jak sprawdzałałem w Uzytkownikach swój profil- taki dziwny problem.Ale mówili ze sie nidlugo wszystko pozmienia i niebedzie zbyt duzo problemow

To akurat nie jest błąd. Na naszym forum, posty zliczane są tylko w działach “technicznych”.

Podczas wysyłania posta pokazało się:

UPDATE:

Serwis gry-online.pl jest oparty na własnym skrypcie. Zarówno serwis jak i forum. Raz ktoś zadał pytanie “dlaczego forum nie stoi na phpBB”. Odpowiedź admina była taka , że phpBB nie sprawdziłoby się przy tak dużym forum co było podobno sprawdzane. Jest to jedno z największych for w Polsce (dp również) więc wniosku z tego chyba nie muszę podawać… :slight_smile:

przed chwila przy wysylaniu posta:

FastCGI Handler Extension

Error 0x800703e3 occurred processing request.