Kolejne problemy z forum

@matiit: dopiero po odpowiedzi Monczkina i Asteriska, wiem, że błąd jest tylko w operze, bo wcześniej myślałem, że po stronie forum.

Więc posty te są zbędne…

aaaaaazj1.th.jpg

Stary i znany bug ;] Wystarczyło przejrzeć forum.

Wiem o tym :slight_smile:

nie wiem jak innym użytkownikom, ale od kilku dobrych dni zarówno forum jak i stronka strasznie mulą. Tematy otwierają się niekiedy kilka minut (podczas gdy inne strony wczytują się z normalną prędkością). Nie wiem po której stronie leży wina.

Może spróbuj wyczyścić cache przeglądarki ?

Ostatnio strony na forum ładują się znacznie dłużej oraz mam czasem problem z wysyłaniem postów. Po kliknięciu Wyślij, strona cały czas się “ładuje”

Nieraz nawet czekałem ponad 5min i nadal przeglądarka myślała… (firefox/opera)

Nic nie dało, już dawno próbowałem. Z resztą nie tylko ja mam taki problem.

@EDIT

W szkole, gdzie internet jest o wiele szybszy również muli…

Dlaczego ostatnio Forum ładuje się tak długo? Za wczytaniem tematu czekam koło 2 minut. :confused:

Przy wchodzeniu na forum otrzymałem taką oto wiadomość:

"Nie odnaleziono instalacji phpbb2. Prosimy o wgranie pliku install.php na serwer."

Po odświerzeniu już jest ok.

Czyżby aktualizacja skryptu ? :wink:

Sześciokrotnie, podczas przeglądania forum.

Może już niedługo będzie nowa wersja forum która usunie te błędy

Mam przeglądarkę Netscape Navigator 9 i mam taki problem…

Kiedy włączam “Zobacz swoje posty” to prawie(raz na 100)za każdym razem wyświetla się błąd, że za często używam tego i mam chwilkę odczekać…

Czekałem 1min, to samo. 15min, to samo.

Dodam, ze na innych forach jest ok.

Zabezpieczenie przed floodowaniem?

Tak, a klikałem tylko raz…

Nie jest to tylko u mnie, ale u wszystkich użytkowników netscape navigator 9(nie wiem jak w starszych).

Edit:

Już problem został rozwiązany :slight_smile:

Edit2:

I znowu to samo :!:

:?

Dzisiejsza kilkuminutowa przerwa około godziny 10:00 spowodowana była pracami związanymi z modernizacją zasilania :slight_smile:

Jakby ktoś pytał :stuck_out_tongue:

A dzisiaj właśnie przed momentem (tj. ok 14:10) na mojej kochanej operce ukazał się taki fajny komunikacik

oooo proszę i mam pierwszy błąd mojej Mozilli Firefoks na forum:

Unable to upload file

właśnie coś takiego mnie niemile zaskoczyło