U mnie pojawił się ten błąd na vortalu. Godzina 15.58
16:38 - nie da się przeglądać forum…
to co wcześniej
16:38
i zaraz potem
16:39
To samo u mnie 16:39 wyskoczyło 2 razy, wcześniej jakieś 5 minut temu też raz i jeszcze wcześniej z godzine temu też raz
(ten error z Access violation oczywiście )
Napisałbym to wcześniej, ale nie mogłem się tutaj dostać. Zgadnijcie przez jaki błąd?
Przy wchodzeniu do działu.
Na zegarku forumowym była 22:07 lub 22:06 :?
22 : 10 - forum + sb
22:15 przy sprawdzaniu nowych postów
PHP has encountered an Access Violation at 7C8224B2
22:14
nie mogłem wejść na vortal
to samo 22:19 podczas poruszania się na forum ze 3 razy tak było
hehe 22:22
Przy wszystkim. Ruszać się po forum nie można.
Lisek, jakieś wieści z pola bitwy?
areh dokładnie… co chwilę teraz się zdarza… A do tej pory zdarzyło mi się to 2-3 razy
o 22 : 19 pojawiło się na Vortalu
BTW : ten topik jest jednym z najpopularniejszych na forum :mrgreen:
u mnie to samo … 21:21 pojawiło mi się
22:37 czasu rzeczywistego
Błąd taki jak zwykle
22:35 - 22:40… co drugie kliknięcie to error…
22 anglieskiego czasu do 23:02 forum niedostepne tylko errory ;/
Tak więc mamy nową wersję PHP. Miejmy nadzieję, że to zakończy nasze problemy.
Oczywiście jeśli znowu się coś pojawi, proszę o info.
Niestety Inny błąd :roll:
A więc tak było (na wszelki wypadek opisze szczegółwo):
• Mam autologowanie na forum (nie zapamiętane hasło a autologowanie). Mam już od kilku tygodni.
• Dziś gdzieś o 14 weszłem na forum i widziałem, że sa nowe posty i wybrałem jak zawsze na stronie głównej opcje Oznacz wszystkie fora jako przeczytane. No i było ok
• Przed chwilką (na moim systemowych była gdzieś 15:35). Zobaczyłem posty El Presidento (przepraszam za wymienienie właśnie Jego).
• Weszłem na stronę główną i co widzę ? Na wszystkich forach, że są nowe posty. To znowu wybrałem Oznacz wszystkie fora jako przeczytane. I nic. To jeszcze raz i nic.
• Wyczyściłem ciasteczka z dobreprogramy.pl oraz forum.dobreprogramy.pl i wchodzę na forum. Żadnych poprzednich ustawień nie zapamiętało (autologowania).
• To loguje się i zaznaczyłem przy logowaniu żeby autologwanie mieć. Podczas logowania wyskoczyło takie coś jak niżej na screnie. Ale bardzo szybko znikło i przeszło do normalnej głównej strony forum i byłem jako zalogowany. Chciałem Ci zgłosić błąd to pomyślałem, że zrobię screna. To wylogowałem się i też ten błąd. I loguje się z opcjami jak poprzednio i zdąrzyłem print screna nacisnąć
Wygląda jakby w PHP zmieniono sposób przekierowań na takie które przeglądarka nie obsługuje. Też się ździwiłem jak to zobaczyłem.
Najważniejsze, że da się zalogować
Coś lipnie forum działa dziś :roll:
Wystarczy, że zobaczę jakiś starszy post lub temat to od razu mam posty nieprzeczytane. :evil: Np. jak wcześniej wspomniałem o postach El Presidento albo przed chwilą weszłem na 45 stronę w dziale webmastering do tematu JavaScript - miniaturki. I po wejściu na stronę główna miałem posty nieprzeczytane.