Kolor strony w edhtml?


(Hempbaba) #1

jak zrobić kolor np.czerwony w edhtml?


(Myszonus) #2

...


(Hempbaba) #3

a jak się robi takie coś że prawda jak jest na samej górze przeglądarki w prawym rogu np. w tym temacie

dobreprogramy.pl::Zobacz temat-kolor strony w edhtml?-Opera

(Juven) #4

rudakita w sekcji head takim kodem:

zawartość

gdzie zawartość to to co ma być napisane :wink:


(Hempbaba) #5

a jak zrobić

żeby

W czwartek (08.06.2006)o 17:30 na naszym stadionie zostanie rozegrany mecz sparingowy z drużyną która ma 1 miejsce w grupie mazowieckiej

było w linijce na dole żeby to wyglądało tak

Sparing z Agrykolą w czwartek

W czwartek (08.06.2006)o 17:30 na naszym stadionie zostanie rozegrany mecz sparingowy z drużyną która ma 1 miejsce w grupie mazowieckiej

a i jak się publikuje taką stronę Total Commander.

mam na yoyo.pl i mam wpisywać i robić żeby ją opublikować?


(Ford Fokus) #6

Sparing z Agrykolą w czwartek

W czwartek (08.06.2006) o 17:30 na naszym stadionie zostanie rozegrany mecz sparingowy z drużyną która ma 1 miejsce w grupie mazowieckiej

Musisz mieć serwer, na który tą stronę wrzucasz.

No w Total Commander musisz kliknąc ikonkę "FTP" i tam wpisujesz IP serwera, port, swój login i hasło (najprawdopodobniej dostałaś je w emailu po rejestracji :slight_smile: ).


(Hempbaba) #7

ok

to co mam wpisać jak jestem na yoyo.pl w te róbryki


(Myszonus) #8

:arrow: Jak wysłac stronę na serwer ?


(Ford Fokus) #9

rudakita port pewnie 21 :roll: , a IP na pewno dostałaś w mailu potwierdzającym rejestrację :roll:


(Hempbaba) #10

ok a teraz jak zrobić żeby jak jest odnośnik np.LIGA

to jak zrobić edhtml żeby tam się coś znalazło?


(Airborn) #11

przeczytać kurs HTML, wybacz, ale to o co ciągle pytasz, to są PODSTAWY!


(Hempbaba) #12

no napiszcie pliska


(adam9870) #13

Co napisz ??

To są kompletne podstawy!!

Tu są odpowiedzi na te pytania co zadałaś i na wiele innych ;]

http://webmaster.helion.pl/kurshtml/

http://www.kurshtml.boo.pl/

czytaj, bo nikomu zapewne nie chce się tłumaczyć takich podstaw. :stuck_out_tongue:


(Myszonus) #14

rudakita.... :x

kliknij tutaj[/code]

(adam9870) #15

Myszak I po co piszesz ?? :stuck_out_tongue:

To pewnie jakieś dziecko które ma z 8 albo 10 lat któremu nie chce się szukać. A powinien wręcz przeciwnie - szukać, szukać i jeszcze raz szukać !!

A z tego tematu pewnie zaraz się zrobi "wielki kurs HTML na podstawie pytań rudakita" :x


(Hempbaba) #16

no tak super tylko w tym TOTAL CoMMANDER to nie moge się połaćzyć

YOYO.pl mnie zdenerwowało więc wybrałem REPUBLIKĘ

I WPISUJE WSZYSTKO DOBRZE I MI WYŚWIETLA TAKIE COŚ

POMÓŻCIE! !!


(Myszonus) #17

dla świętego spokoju - no ale powiedzcie x 10000 :expressionless:

będzie przyklejony watek dla poczatkujących :lol: kurs html na forum db :lol: sprawdź sam :lol:

UPDATE

rudakita a co ty za dane podajesz - z czym ty się łączysz :-o


(adam9870) #18

Tu jest o łączeniu się z republiką:

http://republika.onet.pl/pomoc/pomoc.html

Jakby samemu nie można było poszukać :twisted:


(Myszonus) #19

adam9870 nie wymagaj za dużo :lol:


(Airborn) #20

A chcesz się założyć? :clever: