Komp się martwo wiesza


(fiku$) #1

Od jakiegoś czasu komp mi się wiesza, praktycznie od razu po formacie zauważyłem, że komp się wiesza, mam zainstalowany antywirus, wszelkie aktualizacje. Jest już to irytujące, bo nawet jak nic nie robię na kompie to komp się wiesza.

Poniżej daje loga z OTL

log > http://www.wklej.org/id/278874/

Zrobiłem też raport temperatur w Everest

--------[Czujnik]-----------------------------------------------------------------------------------------------------


    Właściwości czujnika:

      Typ czujnika Winbond W83697HF (ISA 290h)

      Stwierdzono otwieranie obudowy Nie


    Temperatury:

      Płyta główna 38 °C (100 °F)

      Procesor 45 °C (113 °F)

      Seagate ST3500418AS 34 °C (93 °F)


    Wentylatory:

      Procesor 3245 RPM


    Wartości napięć:

      Napięcie rdzenia procesora 1.62 V

      Aux 0.03 V

      +3.3 V 3.09 V

      +5 V 4.89 V

      +12 V 12.40 V

      -12 V -12.45 V

      -5 V -5.35 V

      +5 V podczas wstrzymania pracy 4.90 V

      VBAT baterii CMOS 3.39 V

      Debug Info F D0 FF FF

      Debug Info T 38 45 255

      Debug Info V 65 02 C1 B6 CC 1E 2F (01)

      Debug Info I 60 6016

(Gutek) #2

zbędniki w autostarcie

Daj log z System Repair Engineer

Smart Scan -> klikasz Scan.

Po skanie klikasz w okienku Save Reports i wklejasz zawartość powstałego logu.

>>>> otl-gmer-rsit-dds-inne-instrukcje-t370405.html


(fiku$) #3

Te zbędniki jak mam wywalić z autostartu? Wywaliłem je za pomocą CCleaner ale nie wiem czy dobrze zrobiłem, poniżej daje screen'a

autob.jpg

Dlaczego iKill z autostartu mam też wywalić? przecież on po podpięciu pendrive sprawdza mi czy jest na nim jakiś syf.

Log z System Repair Engineer http://www.wklej.org/id/280324/


(Gutek) #4

Uruchom System Repair Engineer zakładka System Repair >> Browser Add-ons >> odszukaj i usuń


(fiku$) #5

usunąłem i nadal się wiesza ale już nie tak jak wcześniej, że co jakieś 15min.