Komp się wylancza i jakiś dziwny komunikat Proszę pomóż


(k-9) #1

Hej

Mam problem z kompem, otóż gdy w folderze Moja Muzyka po lewej stronie odtwórz wszystko, uruchamia się WMP 10 to leci muzyczka tylko z ok. 4s. i co... KOMP MI SIĘ WYŁANCZA! !!

Zaczeło mi się to robić dzisiaj po aktualizacja.

Proszę o pomoc :frowning: :frowning: :frowning:


(qrczak13) #2

A była jakaś łata do WMP? Jak tak to ją odinstaluj.


(k-9) #3

Mi się wydaje że nie było... dość dużo było zabezpieczeń.


(qrczak13) #4

To wejdź do dodaj/usuń programy, zaptasz pokaż aktualizacje, przy każdej jest data.


(k-9) #5

ee nie rozumie .. :? :?


(qrczak13) #6

Panel sterowania > dodaj/usuń programy > zaptasz pokaż aktualizacje.

Zobaczysz aktualizacje, czy była jakaś do WMP.


(k-9) #7

może podam scerny z dodaj usun programy to może ktoś będzie wiedzieć co usunąć

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/774 ... 019e3.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e41 ... 40a1b.html

Złączono Posta : 25.11.2006 (Sob) 22:15

chyba jestem tempy :mrgreen: bo nigdzie nie widze "pokaż aktualizacje"

Jak to mam zrobić :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:


(Lammermoor) #8

Wyglada na to,że nie masz SP2.W aktualizacji powinien być taki wpis"Aktualizacja zabezpieczeń dla programu Windows Media Player",ale jakoś nie widzę tego u Ciebie(screeny). Przeinstaluj WMP (nie usuwaj programu,zainstaluj ponownie na ten,który masz).


(k-9) #9

Dzięki Jagodka pomogło :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :biggrin: :multi: