Proc od intela jak najbardziej ale Radeon 4870x2 to najlepsze rozwiązanie bo na prawdę można kupić go z świetnym chłodzeniem no chyba że ma być wodne a na takiego gtx 295 bloków wodnych jak na lekarstwo…
Intel
Grzesiek13 , tak. Ma być chłodzenie wodne, skonstruowane osobiście
Wie jeszcze ktoś, czy obudowę z GTXów da się zdjąć?
Tak da się ale na razie brak porządnego chłodziwa na GTX295 radze się porządnie zastanowić nad doborem karty bo podana przeze mnie jest dobra z tego względu że nie będzie problemów z chłodzeniem no chyba że wynajdzie ktoś lepsze chłodzenie pasujące na GTX295 bo to karta dwuprocesorowa
Ja bym kupił gotowe, jeden zły ruch i BOOOOOM. 15k zł w błoto
Pharah , zaufam steemm’owi i wezmę w częściach. A złożą mi w zaufanym serwisie w moim mieście
Ja radze jeszcze wsadzić i7 ibędzie śmigało jak marzenie . I możesz jeszcze dorzucić jakieś głośniki 5.1 bedą dobre do strzelanek
A ja radze popukać się w głowe i pomyśleć po co kupować za 15k pc
Lepiej kupić za 3-4k i modernizować.
Ja bym kupił za 5k zł do tego porządne chłodzenie wodne i duży monitor, a resztę zaoszczędzić i wydawać z biegiem czasu.
Po co chłodzenie wodne jak normalne za 100zł to już będzie dobre. A monitor 22-24 cale to jest wypas już chyba że o taki Ci chodzi.
W ostateczności kup za 10k a 5k daj mi
Nie opłaca się tyle ładować :lol: Lepiej mi oddaj a ja sobie wsadzę na konto w banku i złoże sobie drugiego za 4k