zasiłke weź corsair, płyta może być eclipse, karta graficzna może być, procki sa porównywalne, dlatego ja bym wziął nowszy co do ramów to sytuacja będzie jak w przypadku ddr2 tripple channel nie daje takiego kopa jakiego powinien dać pomyśl jeszcze o jakimś chłodzeniu na procka
a czemu sie czepiasz ze gtx260 sli ?? to całkiem dobry sprzęt , zalezy jeszcze do czego ma słuzyc komp jak do gier to ja bym brał te gtx 260 wole je bardziej niz radka który ciągnie o polowe wiecej pradu niz ten gf ,gorzej wypada w testach gier i się grzeje do piekielnych temperatur,a jezeli nie to kolego poczekaj troche arz gf cos wyda nowego na dx10.1 bo ten radek tak się składa chyba obsługuje go a ten gf nie …
co ty za pierdoły opowiadasz, radek nieznacznie lepiej wypadał w testach od gtx’a260 i jakby miał kupić x2 to już lepiej wziąć wersje 4870x2 lub 4850x2 które są szybsze od gtx’a280
dzisiaj czytałem że zanim wyjdą te karty to będzie premiera gt200b (gtx 290 i 270 w 55nm) i RV790 czyli seria 4000 z szaderami taktowanymi osobno jak to ma miejsce u zielonych
popatrz na zdjęcie powyżej jakie wkleiłem, zestaw z karta 4870x2 + quad + 2GB DDR3 ciągnie ledwo 480W a ty będziesz miał zasilacz 620, więc i taki zestaw by spokojnie uciągnął ten zacilacz, a dużym plusem są właśnie odpinane kable, dzięki temu można ładnie je ułożyć w obudowie i wtedy nie ma problemy z zaburzeniami przepływu powietrza w obudowie