Oj… Cholerni producenci! Miałem na myśli 9600 Pro, ale pomerdało mi się z GF 9600GT…
Jeśli chodzi o pamięć RAM to zdecydowałem się w końcu na Crucial BALLISTIX 2GB Dual 800MHz EPP D9GMH MICRON.
A procesor Athlon 64 X2 5000+ EE AM2 BOX 2 RDZENIE 65W 65nm !
RAM w porządku. Procesor też, ale możesz się zastanowić nad wersją Black Edition tego procesora, tylko, że wymagane jest własne chłodzenie.
Mariosti* , racja Kingston jest marny, ale Patrioty też zaczynają padać (ktoś tak na tym forum mówił). Wziąłbym albo coś z GoodRAM, albo OCZ.
To, że jedna sztuka tych pamięci padła nie oznacza, że zaraz wszystkie padają… OCZ Platinum rev.2 też może być.
No w porządku, ale RAM i procesor już mam. Zainwestowałem także w zasilacz - FORTRON 400W PNF.
Cały czas zastanawiam się nad płytą główną - czy może wziąć coś lepszego, coś za około 250 PLN. Oczywiście pod Athlona.
Koledze jedna kostka GoodRAM padła i co też ma gadać że GoodRAM jest marny?
Podobnie z dyskami twardymi Samsunga parę sztuk padło to już ma oznaczać że wszystkie padają, zepsuć może się też Seagate/Maxtor, WD lub Hitechi.
Bierz Gigabyte GA-MA78G-DS3H
tak jak polecano -PŁYTĘ bierz Gigabyte GA-MA78G-DS3H. Posiada lepszy chipset od mojej (w opisie)