Komputer w pewnym momencie się zacina

Witam! !!

Szukam skanera online który wykrywa wirusy i je wszystkie usuwa.

Bo używam NOD32 a on nie wszystko wykrywa.A ostatnio komputer dość dziwnie mi się zachowuje.

Np.Normalnie chodzę sobie bo necie lub gram w jakąś gierkę nagle wszystko staje i zacina się,

Nie mogę ani ruszyć myszką głos w tym momecię się zacina.

W takim razie proszę o skaner online który wykryje wszystkie wirusy i je wszystkie usunie.

Nie ma antywirusa skutecznego w 100%, a NOD32 to bardzo dobry antywirus. Objawy, które podałeś mogą wskazywać na uszkodzenie sprzętu (np. uszkodzone kości pamięci lub uszkodzone kondensatory na płycie głównej.)

Jak coś z tego miał bym wybrać to te kondensatory na płycie główniej.

Już raz miał identyczny problem też komputer jak by miał zwiechę w pewnym momencie.

I wiem że wtedy nie wykrywał mi Stacji dysków.Gdy odłączało się stacje dysków wtedy było wszystko dobrze.

Później oddałem do serwisu i zrobili coś że było w porządku nie było zwiechy ani innych problemów.

Niestety to teraz znowu wróciło.Ale z stacją dysków nie ma najmniejszego problemu.

Raz gdy miałem tą zwiechę to restartowałem komputer później pojawia się to okno co pokazuję tę stację dysków i płytę główną.

I nic raz nie wykryło!!!Potem uruchomiłem komputer odnowa i już wykryło.I jest dobrze.

Skanowałem komputer NOD32 i nic nie wykrył.

zobacz może tym http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& … +7.0.0.242

lub skaner online BitDefender!

Dojo2744 ,

Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Wiem co ja wtedy zrobiłem że było wszystko dobrze (no przez dwa miesiące)

Przepiąłem nagrywarkę do drugie gniazda i chodziło bez problemów zacinania i wykrywało nagrywarkę.

Dzisiaj przepiąłem ponownie do tamtego gniazda ale dalej są te zacinki ale nagrywarkę wykrywa.

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł co mógłbym zrobić???

Może inaczej objaśnię jeszcze raz o co chodzi z moim problemem.

No więc chodzę po internecie czy też gram i w pewnym momencie komputer jakby się zaciął.

Wszystko jakby zatrzymało się.Nie mogę ruszyć myszą a jak jest muzyka w tle to zacina się ona.

Kiedyś miałem już taki problem ale również nie wykrywało mi nagrywarki.

Wtedy przepiąłem do innego gniazda nagrywarkę i ustąpiły te dwa problemy.

Było dobrze przez jakieś trzy miesiące.Teraz powrócił tylko jeden problem z zacienciami.

Próbowałem przepiąć z powrotem do tamtego gniazda i wykrywa nagrywarkę ale są zacięcia.

Mój brat mówi że można by było jeszcze popróbować coś z tym kablem łączącym nagrywarkę z płytą główną .

No ale jak wykrywa mi Nagrywarkę???