OTy ZSYP
nie dziala zaden komunikator caly czas sa nidostepne
wie ktos co to jest za folder ? :
MY PSP8 Files
mozna go wyrzucic ?
w moich dokumentach on jest
Jest to folder utworzony przez program Paint Shop Pro 8.
Sprawdź jego zawartość, może się bowiem okazać, iż zapisałeś w nim jakieś ważne pliki podczas pracy z aplikacją. Jeśli katalog będzie pusty to na pewno nic się złego nie stanie, kiedy się go pozbędziesz.
a niewiesz co mozna wyrzucic z dysku na tym co jest windows zeby zwolnic miejsce bo mi sie niechce zainstalowac service pack 2 czy cos takiego
Przyczyn tego stanu może być wiele.
To nie zgadywanka.
Musisz podać więcej informacji.
Wez wejdz w program files/gadu-gadu/prawoklik na ikone gadu gadu i chyba zgodnosc nie wiem ostatnia zakladka i klikasz uruchom ten program w zgodnosci (chyba) z systemem windows 98 to chodzi w xp, a propo to ze gadu gadu zaswieci kilka razy to problem serwera gg bo to sie dzieje u wszystkich dlatego tak to jest . Pozdro
zaczelo instalowac tego service packa i wyskoczylo cos ze za malo miejsca i sie niepowiodlo
Nie masz przypadkiem za mało, miejsca na dysku C?? Instalator potrzebuje sporo wolnej przestrzeni.
no wlasnie jest 634 wolnego miejsca ale niewiem co wyrzucic
co mozna robilem defragmentacje dysku ale wyskoczylo cos ze musi byc
15% wolnego miejsca a ja mam 11 %
niewiem jak zwolnic miejsce bo niewiem co mozna wyrucic
Przeleć kompa jakimś dobrm antywirem (czym nowsza baza wirusow tym lepiej)
Masz tu porady które mogą ci się przydać aby zwolnić miejsce na dysku
http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/sub/ … 77603.html
Wyłącz przywracanie systemu bo zajmuje sporo miejsca, wyłącz także hibernacje zaoszczędzisz przez to ok 250mb.
Ja mam Win XP Service Packa 1 i gg bez problemu chodzi
No ale niestety niektórym z Sp1 nie chodzi. Nie tylko poprawki mają kluczowe znaczenie. :?
1 Jak odchudzić windows XP ?
a) wyłączamy opcje przywracanie systemu
win + break -> rzywracanie systemu -> “wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach”
lub
mój komputer -> “prawoklik” -> właściwości -> przywracanie systemu -> “wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach”
mamy w kieszeni 1,5 GB
Po wyłączeniu tej opcji dobrze jest zabezpieczyć się robiąc na wszelki wypadek zdjęcie systemu programem Norton Ghost
b) Można usunąć katalog dlcache C:\WINDOWS\system32\dllcache
jesteśmy bogatsi o 370 MB
c) Można usunąć plik driver.cab z katalogu C:\Windows\Driver Cache\i386\ o
kolejne 72MB do przodu
Reszta to sprawy marginalne :
d) Opróżniamy folder c:\windows\help
e) Opróżniamy folder c:/windows\media
f) wywalamy w : dodaj/usuń programy -> dodaj/usuń składniki windows -> można odinstalować wszelkie zbędne rzeczy typu gry, kalkulator, media itp
Niektóre pliki lub foldery są ukryte, by je zobaczyć :
narzędzia -> opcje folderów -> widok -> pokazuj ukryte pliki i foldery, odznaczamy “Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego”