Konektor


(Zbiwis) #1

Mam kłopot z programem KONEKTOR mam to być program antydialerowy (darmowy) do ściągania ze strony TP SA problem pojawił się bodajże kwietniu kiedy ściągnąłem najnowsze poprawki do Windowsa (Używam Windows XP Home Edition Wersja z 2002 Dodatek Service Pack 2) od tamtego czasu po uruchomieniu Konektora zaczęły pojawiać się komunikaty oto ich zrzuty (jak się uda)

jak nie to daję też to co przeczytałem

„Aby pomóc w ochronie tego komputera system Windows zamknął ten program”

1.CTF Loader

2.Eksplorator Windows

3.Aplikacja Usernit Logon

my.php?image=nr15ya.jpg

Złączono Posta : 20.10.2005 (Czw) 14:56

Mam też drugi problem czemu nie widać rysunku, gdzie zrobiłem błąd?


(Gutek) #2

Taki błąd :stuck_out_tongue:


(Zbiwis) #3

dobra ale chyba zamiasta

my.php?image=nr15ya.jpg

powinien być rysunek

jak TO si robi

Złączono Posta : 20.10.2005 (Czw) 15:15

Jak TO się robi


(Gutek) #4

Ok zobacz http://forum.twojastrefapc.pl/viewtopic.php?t=1257


(Zbiwis) #5

p><p> <img src=

<a href=


(Zbiwis) #6

dobra wklejanie to już nie problem

Ale co z konektorem?


(Gutek) #7

Odinstaluj i użyj RegCleaner do czyszczenai rejestru, pobrac plik możesz http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=177&t=29


(Zbiwis) #8

nr210bt.jpg

Teraz już chyba jest o.k.

Ale proponuję wrócić do jednak do konektora i do komunikatów jak wyżej (na początku)


(Gutek) #9

Powiedź mi jakie używasz porgramy anty - do zabezpieczen? Winna może być Zapora systemowa


(Zbiwis) #10

Używam Windowsa XP SP2 więc jest tam standardowa zapora programy używam (testuję) różne (MKS, AVAST, BitDefender, Kaspersky a ostatnio NOD32) (mam też oczywiście Firewalla) oczywiście używam je zawsze osobno. To chyba jednak wina szyfrowania bazy konektora. Wszystko działa dobrze do kwietnia, W kwietniu pobrałem najnowsze (wtedy) poprawki i zaczęły się te komunikaty.

Sam konektor nie jest mi aż tak niezbędny bo mam internet z sieci osiedlowej, używam jednak modemu do nadawania i odbierania faksu i dla bezpieczeństwa odłączam modem od linii. Jak by ten konektor działał o.k. To modem miałbym na stałe podłączoną a tak muszę się za każdym razem bawić w chodzenie na czworaka.