theodeus
(Theodeus)
4 Kwiecień 2008 17:29
Witam
Ściągnąłem z youtube’a kilka filmów i chciałbym je wrzucić do mojej prezentacji w PowerPoint’cie. Jednak, jak się okazuje, program ten nie obsługuje systemu dźwięku mp2, które mam w pobranych w filmach, przez co nie odtwarza w ogóle dźwięku, tylko sam obraz. Czy istnieje jakiś program, który mógłby mi przekonwertować to na mp3?
Pozdrawiam
grand
(grand)
8 Kwiecień 2008 15:54
BeSweet 1.5 GUI
To program, który pomoże nam wielokrotnie przy przeróbce i obróbce dźwięku. Obsługuje formaty: AC3, MP3, MP2, OGG, PCM, WAV, MPA - olbrzymie możliwości.
BeLight 0.22 RC1
BeLight to nowa graficzna nakładka na znaną i popularną aplikację BeSweet, służącą do transkodowania dźwięku. Obsługiwany spod linii komend program BeSweet zdobył sobie wielu zwolenników i uznawany jest za jedeną z najlepszych aplikacji do konwersji strumieni audio. BeLight jest nakładką nową, darmową, pozbawioną złośliwego oprogamowania, komunikującą się z nami za pośrednictwem bardzo przyjemnego interfejsu. Przyjmowane sa pliki w formatach: AC3, WAV, OGG, MP2, MP3. Na wyjściu możemy zaś uzyskać strumienie: AAC/MP4, AC3, MP2, MP3, VORBIS, WAV oraz AIFF. BeLight obsługuje większość funkcji BeSweet: (Gain, SSRC, Boost, Partial Encoding, Change Frame Rate…)
Kilka aplikacji znajdziesz również tutaj .