to będzie coś w stylu - jak grochem o ścianę (znam to z autopsji)
Pewnie że możemy ale szczerze to mógłbyś sobie już dać spokój bo zaraz wybuchnie następna niepotrzebna kłutnia a to nam chyba nie potrzebne.
Macie i to sporo. Zawsze można napisac do Moderatora i podyskutować o ewentualnym kompromisiue. Jednak jak widac z twoich postów tobie chodzi o zupełnie co innego. Skończ waść.
nader często mi to powtarzasz a ja jak i tak swoje
ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz…
oczywiście, zgadzam się the truth is out there mości moderatorze :-p
Koledzy wyluzujcie kurcze. Znowu szlag trafi jedyny topic, w którym można publicznie wylać żale.
Nie zaprzeczysz że można ze mną pogadać. Nie gryze. Zresztą i inni userzy też zawsze są wysłuchiwani i często ide na kompromis.
Duchu pozwalam sobie potwierdzić słowa Lazikara. I nie traktuj tego Duchu jako wazeliniarstwo albo jako jakiś gest o konotacji negatywnej. Lazikar i kilku innych modów jest spoko.
miałem się nie odzywać, ale już nie mogę :!:
DUCH - daj sobie spokój z tym ciągłym anty i prowokowaniem prawie w każdym temacie. To samo się tyczy innych userów lubujących się w tego typu potyczkach
Ludzie - o co wam chodzi ??
zielone - źle, bo powinno być żółte
żółte - źle, bo może czerowne
jeżeli nie masz co pisać, to nie pisz dla paplania :evil:
ja jakość do tej pory, nawet jak miałem inne zdanie z moderatorem, to potrafiłem z nim załatwić sprawę, wyjaśnić zgrzyty na PW i jest fajnie
Gdybym ja był moderatorem - pojechałbym z Wami jak z taczką… na działkę
Nikt nikogo nie trzyma na siłę - a mi ręce opadają, jak jakiś user ma problem, propozycję - a tu pojawią się tacy i mieszają
Szczerze mówiąc lubię cie DUCHU (innych też, chociaż nie ze wszystkimi mi się układa ), ale są pewne granice. Zwracam Ci na to uwagę jako kumpel, nie wróg.
Jeżeli macie konstruktywne propozycję to je zgłoście - ALE KONSTRUKTYWNIE, a nie…
…
itd., itp., a już anse do konkretnych osób wywlekane na forum publiczne są poprosty niesmaczne i świadczą o… ale to już inna historia.
Pozdrawiam
Mądrego to i dobrze posłuchać.
nie sprowadzaj wątku “moderatorzy” tylko i wyłącznie o swojej osoby… chyba nie jesteś aż tak krótko widzący :? dobrze wiesz, że mnie chodzi i ogół moderacji :lol: co zresztą w naprawdę zdumiewający sposób (w końcu) ukazał Sebastian Sz. :!: wielki szacunek dla niego za to
Przykro mi Duchu ale nie wiesz co pleciesz.
EOT
i ja tak uważam :!:
teraz tylko potwierdziłeś moją opinię
zawsze gdy moderator nie ma już żadnych argumentów bądź gdy zostaje mu jasno pokazane co jest nie tak jedyną dla niego drogą ucieczki jest:
:x
w końcu otworzył oczy 8)
Jakie można mieć argumenty na taką durną dyskusje. Chłopie tobie chodzi tylko o zadyme na forum. Zresztą nie raz już mnie obraziłeś więc nie mam zamiaru znowu usłyszeć tego tu.
zapomniałem o jeszcze jednym… wywijanie kota ogonem :hahaha:
popadasz w skrajności… tylko nie wiem po co :roll:
PS. nie zapomnij jeszcze dodać na jakich zasadach tutaj jestem
Śmieszny jesteś gościu. :hahaha:
Mości DUCH-u , próbowałeś kiedyś z kimś z nas podyskutować , ale tak cywilizowanie, bez napastliwości, ironii czy gróźb ??
Bo jeśli nazywasz dyskusją napastliwe PW z kategorycznym żądaniem czegoś, “poparte” groźbą “mediolańskiej wojny futbolowej” na forum (znam to z autopsji :P), to nie dziw się, że możesz nie zostać wysłuchany.
Nie przypominam sobie innej naszej dyskusji , więc z łaski swojej nie wypowiadaj się na mój temat (a pisząc o “ogóle moderatorów” mnie też masz na myśli).
i to jest to
sam jesteś śmieszny… gościu
DUCH przestań się ośmieszać bo to nie jest zabawne, tylko żałosne.
Cały czas wałkujesz jeden temat, który zapewne nie będzie miał końca w twoim wykonaniu.