Które?

to będzie coś w stylu - jak grochem o ścianę (znam to z autopsji) :smiley:

Pewnie że możemy ale szczerze to mógłbyś sobie już dać spokój bo zaraz wybuchnie następna niepotrzebna kłutnia a to nam chyba nie potrzebne.

Skieruj to pytanie tutaj

Macie i to sporo. Zawsze można napisac do Moderatora i podyskutować o ewentualnym kompromisiue. Jednak jak widac z twoich postów tobie chodzi o zupełnie co innego. Skończ waść.

nader często mi to powtarzasz :stuck_out_tongue: a ja jak i tak swoje :stuck_out_tongue:

ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz…

oczywiście, zgadzam się :arrow: the truth is out there mości moderatorze :-p

:frowning: Koledzy wyluzujcie kurcze. Znowu szlag trafi jedyny topic, w którym można publicznie wylać żale.

Nie zaprzeczysz że można ze mną pogadać. Nie gryze. Zresztą i inni userzy też zawsze są wysłuchiwani i często ide na kompromis.

Duchu pozwalam sobie potwierdzić słowa Lazikara. I nie traktuj tego Duchu jako wazeliniarstwo albo jako jakiś gest o konotacji negatywnej. Lazikar i kilku innych modów jest spoko.

miałem się nie odzywać, ale już nie mogę :!:

DUCH - daj sobie spokój z tym ciągłym anty i prowokowaniem prawie w każdym temacie. To samo się tyczy innych userów lubujących się w tego typu potyczkach

Ludzie - o co wam chodzi ??

zielone - źle, bo powinno być żółte

żółte - źle, bo może czerowne

jeżeli nie masz co pisać, to nie pisz dla paplania :evil:

ja jakość do tej pory, nawet jak miałem inne zdanie z moderatorem, to potrafiłem z nim załatwić sprawę, wyjaśnić zgrzyty na PW i jest fajnie

Gdybym ja był moderatorem - pojechałbym z Wami jak z taczką… na działkę !!

Nikt nikogo nie trzyma na siłę - a mi ręce opadają, jak jakiś user ma problem, propozycję - a tu pojawią się tacy i mieszają !!

Szczerze mówiąc lubię cie DUCHU (innych też, chociaż nie ze wszystkimi mi się układa :slight_smile: ), ale są pewne granice. Zwracam Ci na to uwagę jako kumpel, nie wróg.

Jeżeli macie konstruktywne propozycję to je zgłoście - ALE KONSTRUKTYWNIE, a nie…

itd., itp., a już anse do konkretnych osób wywlekane na forum publiczne są poprosty niesmaczne i świadczą o… ale to już inna historia.

Pozdrawiam

Mądrego to i dobrze posłuchać. :smiley:

nie sprowadzaj wątku “moderatorzy” tylko i wyłącznie o swojej osoby… chyba nie jesteś aż tak krótko widzący :? dobrze wiesz, że mnie chodzi i ogół moderacji :lol: co zresztą w naprawdę zdumiewający sposób (w końcu) ukazał Sebastian Sz. :!: wielki szacunek dla niego za to :peace:

Przykro mi Duchu ale nie wiesz co pleciesz.

EOT

i ja tak uważam :!:

teraz tylko potwierdziłeś moją opinię :slight_smile:

zawsze gdy moderator nie ma już żadnych argumentów bądź gdy zostaje mu jasno pokazane co jest nie tak jedyną dla niego drogą ucieczki jest:

:x

w końcu otworzył oczy 8)

Jakie można mieć argumenty na taką durną dyskusje. Chłopie tobie chodzi tylko o zadyme na forum. Zresztą nie raz już mnie obraziłeś więc nie mam zamiaru znowu usłyszeć tego tu.

zapomniałem o jeszcze jednym… wywijanie kota ogonem :hahaha:

popadasz w skrajności… tylko nie wiem po co :roll: :wink:

PS. nie zapomnij jeszcze dodać na jakich zasadach tutaj jestem :wink: :wink: :wink:

Śmieszny jesteś gościu. :hahaha:

Mości DUCH-u , próbowałeś kiedyś z kimś z nas podyskutować , ale tak cywilizowanie, bez napastliwości, ironii czy gróźb ??

Bo jeśli nazywasz dyskusją napastliwe PW z kategorycznym żądaniem czegoś, “poparte” groźbą “mediolańskiej wojny futbolowej” na forum (znam to z autopsji :P), to nie dziw się, że możesz nie zostać wysłuchany.

Nie przypominam sobie innej naszej dyskusji , więc z łaski swojej nie wypowiadaj się na mój temat (a pisząc o “ogóle moderatorów” mnie też masz na myśli).

i to jest to :spoko:

sam jesteś śmieszny… gościu :smiley:

DUCH przestań się ośmieszać bo to nie jest zabawne, tylko żałosne.

Cały czas wałkujesz jeden temat, który zapewne nie będzie miał końca w twoim wykonaniu.