Który telefon ? [ANKIETA]

http://allegro.pl/item207907515_nowy_se_k510i.html

Zrobiłaś pomyłkę w ankiecie, powinno być Samsung E250 zamiast Sony Ericsson E250. :wink:

Z tych wszystkich telefonów największe zaufanie miałbym do k510i. Jednakże nie miałem okazji mieć Samsunga w ręku i może on być lepszy dla Ciebie.

http://allegro.pl/item207907515_nowy_se_k510i.html

Ja bym wybrał W300i :wink:

ja bym brał samsunga

Hehe tylko jakiego :?: :hahaha:

E250 i się tak nie ciesz bo był błąd w ankiecie

:hahaha:

Nikt mi nie zabroni się cieszyć… :hahaha:

:hahaha:

Hahaha!

A używałeś Samsunga choć RAZ?

I mam dosyć ludzi którzy wybrzydzają nie znając się.

1. e250 wyświetlacz ma świetny wyświetlacz, IMHO Samsung produkuje najlepsze ekrany na świecie (podobno ma również produkować dla SE i Nokii więc odczep się od wyświetlacza)

2. VGA jest słabszy tylko rozdzielczością. Zdjęcia robi niebiańskie.

Spytaj choćby Czerego - on jest znawcą Samsunga.

1. 13 mb pamięci ale ma slot kart pamięci Micro-SD a SE nie :stuck_out_tongue:

Milla91 mogę Ci wrzucić kilka fotek, ale boję się czy nie będą za małe :mrgreen:

zgadzam się z tobą w 100%

Blackhawk

Tu masz jednak racje… :wink:

Więc śmiało oddaje głos na E250.

I proszę się nie czepiać Samsungów - może nie są najlepszymi telefonami na rynku, ale możliwości mają duże (i są to prawdopodobnie najlepsze slidery na rynku).

Samsung również produkuje telefony z największymi matrycami aparatów, m.in. model BT-600 z matrycą 10Mpix.

“Zatkało kakało?” xD

Co z tego magia cyferek :?:

Starczy mniej MPIX a lepsza matryca i koniec tych twoich

Koniec potęgi 10Mpix Samsungów :frowning: :?

Hehe :mrgreen:

Przedstawiłem porównanie obu modeli więc czego się czepiasz? Napisałem tam, że samsung ma slot kart pamięci (czytaj uważnie! !!

jee tam… ja zadnego z Se bym niebrał… wole Samsunga x700… to jest coś… 28 mb ma… i jeszcze micro sd karty… chyba albo cos… wkazdym razie… jest git… aparat 1.3 mpix. , posiadam i jest niebiańsko fajnie ; D ; D i 2 razy w gumowej obudowie mi wypadł z 2 piętra na chodnik… tylko ludzie sie obejzeli co spadło… a tak 0 uszkodzeń i działa jak nowy ; D .osobisicie polecam , a jesli juz to se k510 jest z dk przymułowaty… aparat moze ma dobry… ale telefon jest jakis drętwy… wyglad ma jakis spaszczony… dziwny taki , kazdy lubi cos innego :stuck_out_tongue: