I mam dosyć ludzi którzy wybrzydzają nie znając się.
e250 wyświetlacz ma świetny wyświetlacz, IMHO Samsung produkuje najlepsze ekrany na świecie (podobno ma również produkować dla SE i Nokii więc odczep się od wyświetlacza)
VGA jest słabszy tylko rozdzielczością. Zdjęcia robi niebiańskie.
Spytaj choćby Czerego - on jest znawcą Samsunga.
13 mb pamięci ale ma slot kart pamięci Micro-SD a SE nie
Milla91 mogę Ci wrzucić kilka fotek, ale boję się czy nie będą za małe :mrgreen:
I proszę się nie czepiać Samsungów - może nie są najlepszymi telefonami na rynku, ale możliwości mają duże (i są to prawdopodobnie najlepsze slidery na rynku).
Samsung również produkuje telefony z największymi matrycami aparatów, m.in. model BT-600 z matrycą 10Mpix.
jee tam… ja zadnego z Se bym niebrał… wole Samsunga x700… to jest coś… 28 mb ma… i jeszcze micro sd karty… chyba albo cos… wkazdym razie… jest git… aparat 1.3 mpix. , posiadam i jest niebiańsko fajnie ; D ; D i 2 razy w gumowej obudowie mi wypadł z 2 piętra na chodnik… tylko ludzie sie obejzeli co spadło… a tak 0 uszkodzeń i działa jak nowy ; D .osobisicie polecam , a jesli juz to se k510 jest z dk przymułowaty… aparat moze ma dobry… ale telefon jest jakis drętwy… wyglad ma jakis spaszczony… dziwny taki , kazdy lubi cos innego