Tak ludzi ulicy. To mój kawałek pracy z wczoraj. Poprawianie “wynalazków”
W trakcie, jeszcze z 4 godziny pracy
Powiem tylko tyle, że jesteś świetnym jajcarzem ze świata IT . Chyba miałeś tylko Bitcoiny-zabawki w takich ilościach i bajki opowiadasz
Kilka set czy tysięcy bitcoinów kosztowała pizza czy flaszka. To była wtedy najtańsza waluta. Gom1 dał link kilka postów wyżej.
Pięknie mu to przerabiasz…ciekawe jak wyjdzie w całości.
Na razie nie chciał grzebać w środku, ale to tez będę musiał zrobić.
Dziwne - dopiero jak mu przerobisz całość, będzie świetnie, tak to szkoda tylko roboty.
Temat delikatny- kwestia finansowa:)
A no tak - to też może być problemem…na raty, albo na kredyt;)
Na kredyt to sobie może pralkę kupić, a nie tatuaż:)
Suma sumarum, to właśnie sobie zafundował taki tatuaż na raty, pewnie jak dorwie kasę, to przyjdzie zrobić resztę…chyba, że odpuści i zostawi sobie taki miszmasz.
Nie zostawi. Z 20 lat się znamy. I to pierwsze rodeo:)
jak znam życie temat tatuażu tak samo prawdziwy jak ten z bitcoinami (zdjęcia z przebiegu prac sam bez trudu umiem w sieci znaleźć). Czego to ludzie nie wymyślą dla przykucia chwilowej uwagi innych:/
A jak ktoś pisze o sobie:
…to już wiem, że ma (niebezpodstawne) mega kompleksy!
Teraz jadę z tyłu, biedne tę niedowiarki bez życia.
A swoje kompleksy lecz sam, Staram sie nie byc złośliwy, Ale ok, poszukaj tego zdjęcia na necie i coś udowodnij. Zrobione godzine temu.
Dzisiaj walczyłem, ta ręka mnie wykończy tam pod spodem jest kawałek.
Ja was rozumiem lekko, teraz nikomu się nie wierzy. Ale co jak ktos napisze nagle prawdę? fakenews ma 2 strony. pomyślcie o tym.
A jak już chcesz mnie oczerniać. Wejdz w moje komentarze , to co kiesys napisałem (pomijam te po pijaku) i dopiero pisz głupoty. Blogi tez miałem nieudane, OPRÓCZ tego jak oglądać piłkę nożną na KODI
Tatuowanie sebiksow w pokoju przy harnasiu to może i jest dla ciebie ciekawe zajęcie, ale nie wyobrażaj sobie zbyt wiele
Te “sebixsy” To jest krew, ziemia i sól tej ziemi. Jak przyjdzie co do czego to będziesz spierdalał, a sebixy będą walczyć.
Myślisz, że w powstaniu W. to kto się lał? Wykształceni po studiach? Sebixsy się napierdalały z niemcami.
Super, tatuaż i alkohol.