Poszukuje netbooka w granicach 1000zl ale im mniej tym lepiej. Dodatkowo potrzebuje wziac do niego bezprzewodowy internet, i tu pytanie jaki najlepszy? Chodzi mi o cos takiego jak oferuje play czy plus. Do przeglodania internetu, ogladania seriali przez internet, youtube czy innych tego podobnych ile potrzeba transferu? Prosze o propozycje
Internet bezprzewodowy nie nadaje się do ściągania lub oglądania filmów itp. Wykorzystasz sobie momentalnie cały limit.
Ja swojego netbooka kupiłem jak ostatnio był w Vobisie zestaw z drukarką za 999 zł. Jestem bardzo zadowolony. Wcześniej się nasłuchałem rożnych złych opinii o wolnej pracy netbooka, małym ekranie, małej ilości pamięci, że filmy się mulą itp. Bzdura. Jest super. Wiadomo, że nie jest to demon szybkości ale w żadnym razie nie można powiedzieć że to jest ślimak. Jak ktoś potrzebuje supermobilnego sprzętu który jest cichy, energooszczędny to netbook jest bardzo dobrym wyborem.
co do netbookow,to chcialbym tylko powiedziec, ze pamieci kosztuja teraz bardzo malo (najnizsza cena w historii), i czasami wystarczy tylko upgrade biosu, zeby wsadzic np 4gb.
ja ze swojego hp mini 110 jestem bardzo zadowolony, wlasciwie to nie odczuwam jakichkolwiek niedogonosci po za windows 7 starter