Oto mój prock potrzebuje do niego pasty i pasującego chłodzenia do 100zł AMD Athlon 64 X2 245 /2.9GHz, 2x1MB, 65W, BOX,
Chcesz kupić, sprzedać czy jeszcze coś innego?
Chcę kupić do tego procka.
Arctic Cooling Freezer Xtreme - 105zł na allegro … ale warto , ma nałożoną już paste mx-2 , a nie jakiś syf silikonowy, bezgłośne, wydajne, mam od tygodnia na quadzie i jest super 
jeśli pasta to polecam gorąco tą paste http://allegro.pl/item685606580_zalman_ … dzaca.html kupiłem ją w sklepie komputerowym za 25 zeta i jestem z niej bardzo zadowolony, temperatury wyraźnie spadły
himek66 ,
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Bardzo dobre pasty, które mogą Cie zainteresować to ARCTIC COOLING MX-2, ZALMAN ZM-STG1
gorąco polecam tego frezera, osobiście go posiadam, na boxowym temp mialem ok 50-60 a na tym mam 35-45, do 50 dichodzi przy intensywnym graniu i wymagających grach w upały ale żadko
Może być, ale bardziej sprawdzony w tej cenie jest pentagram karakorum… no chybaże masz wiarygodne testy wg których ten fryzjer jest od niego wydajniejszy 
Czytałem i spośród kilku wyszedł najlepiej i jest polecany,opinie ma bdb
ale pentagram głosny dosyć jest,a artic może nie aż tak,chyba chłodzą podobnie,cena ta sama,więc jakośc moze tez 
bierz frezera, naprawde warto, wiatrak staje się słyszalny dopiero powyżej 75% obrotów a tak jest praktycznie bezgłośny! dla lepszego efektu polecam zamątować pod zasilaczem wiatraczek który bedzie odciągał powietrze z frezera, dzieki temu u mnie temp procka spadło o dodatkowe 6-8 stopni
Ta konstrukcja ma ponad 4 lata i raczej ciężko znaleźć testy porównujące ją do nowszych rozwiązań, ale mogę cie zapewnić że karakorum powinno być wydajniejsze, a regulację obrotów wentylatora masz opcjonalnie ręczną przez załączony regulator obrotów… inną kwestią jest fakt iż karakorum nie wejdzie do każdej obudowy…
Arctic Cooling Freezer Xtreme może jedynie zrównać się z karakorum, ale nie 64 Pro.
ja go kiedyś też chciałem ale szybciej go sprzedałem jak kupiłem, powód prosty, nie mieścił się do obudowy i zawadzało o zasiłke, także ostrożnie z tym
To musisz mieć na prawdę ciasną obudowę.