Kwiatki na ekranie .. pomocy


(Kalinxxx) #1

mam nowego kompa.. i po tym jak zainstalowalem sobie wnim system xp

to co jakis czas wyskakuja mi na ekranie paski

monitor sie wylacza, wlacza czasami nie.. albo sie komputer wiesza albo restartuje

temp procka 40 st

temp karty graf 40 st

karte graf mam radeona x800 GTO najnowsze sterowniki na starszych bylo probowane

procesor AMd 64 3600+

ma ktos jakis pomysl w czym tkwi problem

prosze o szybka odp jak mozliwe to na gg 2155465

dzieki wielkie


(Kamil1515) #2

Odistaluj sterowniki i zobacz czy problem się powtaża wogóle bez sterowników(wylkuczy się wtedy ewentualny problem z nimi)

Gdy bez sterów problem będzie się powtarzał według mnie najlepiej będzie oddać kompa na gwarancjię.


(Kalinxxx) #3

dodaje fotki jak to wyglada

20060413001jt7.jpg

20060413sf0.jpg

Złączono Posta : 13.04.2007 (Pią) 22:13

bez sterownikow problem sie powtarza...

na gwarancje oodac nie mozna (czesci dostaje od braciszka.. oczywiscie nowe )

ku*** znowu paski

plyta ASROck 939 dual sata2

Złączono Posta : 15.04.2007 (Nie) 20:22

ostatnio na viscie wyskoczyl mi taki komunikat po tym jak pokazaly sie te kwiatki "sterownik ekranu R300 przestal odpowiadac."

juz nie wiem co z tym robic zainstaslowalem omege wszelkie catalysty probowalem... nawet wyjmowalem i wkladalem karte

dodam ze jest na 100 procent sprawna bo wlozylem ja do kumpla i tego problemu nie bylo...

a u mnie jest zarowno pod xp jak i pod vista

pojawiaja sie zwlaszcza wtedy kiedy np jest duzo okien pootwieranych.. a w trybie aero po prostu zeswirowal i sie non stop restartowal