No świetnie ale legiona 5 z rtx nie kupię za 4 tylko za 4600 przynajmniej. Oczywiście cały czas mam na myśli laptop z Windows, wifi6, najchętniej 16 gb ramu.
Jest jeszcze za 4K teraz opcja z acer nitro z 1660ti ale ten wygląd zniewala ;D
No świetnie ale legiona 5 z rtx nie kupię za 4 tylko za 4600 przynajmniej. Oczywiście cały czas mam na myśli laptop z Windows, wifi6, najchętniej 16 gb ramu.
Jest jeszcze za 4K teraz opcja z acer nitro z 1660ti ale ten wygląd zniewala ;D
Taka moja rada. Jak już kupujesz Windowsa to rozważ czy nie lepiej kupić go oddzielnie. Windowsa preinstallowanego na laptopie nie możesz przenieść z tego co mi się wydaje. Chociaż różni różnie mówili Ale wydaje mi się że tych instalowanych przez producenta przenieść się nie da. Kiedy kupisz oddzielnie w sklepie możesz sobie przenosić. O wersji OEM słyszałem różne zdania, co do tego czy można przenosić nawet taką kupioną w sklepie. Wydaje mi się że powinno się dać. Ale największą swobodę w przenoszeniu na pewno daje BOX. Sam zmieniałem płytę główną w PC i klucz przeszedł bez problemu, zupełnie jak podczas pierwszej instalacji za jego pomocą
Na morele chyba jest odrobinę tańszy niż na x-komie. Cenowo może wyjść bardzo podobnie, a możliwe że nawet troszkę taniej. Widziałem że niektóre laptopy są tańsze o nawet 600zł w wersji bez systemu.
No chyba że system jest instalowany przez sprzedawce. Wtedy zakładając, że sprzedawane oddzielnie licencje OEM można przenieść, to też może być opłacalne.
Dobra rada. Moze wyjsc drożej, preinstalowany W10 chyba wychodzi taniej, ale jedna licencja BOX to inwestycja na kilka laptopów.
No właśnie też nie wiem, ja bym jednak brał box/oem , a nie jako opcję “dopłata za W10” w konfiuguratorze.
Fajna cena. Może będzie akurat? Wersja 8gb więc będziesz musiał dołożyć do 16. No i bez systemu.
No właśnie bez systemu i bez ramu. Chce już kupić z 16 gb ramu + z windowsem. Zastanawiam się nas legalnością tych z Allegro ale wątpliwa jest legalność raczej…
Nie są. I nie wątp.
Ok Ok ni wątpię już
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.