Witam wszystkich.
Dostałem ostatnio laptopa do oczyszczenia ze zbędnych śmieci. Okazało się, że zwykłe czyszczenie nic nie daje. System uruchamia się bardzo długo, a i urchomienie jakiegokolwiek programu to droga przez mękę. Załączam skany.
Julisz rzuci CI okiem, z mojej strony tylko pytanko o HD Tune dysku, bo to stary HDD jeszcze? Istotne pytanie bo masz stale w użyciu plik wymiany: Procent pamięci w użyciu: 82%
Całkowita pamięć fizyczna: 6057.55 MB. Ale powinno być OK po czyszczeniu, z 6GB powinien dac radę
Pobierz ADWCleaner, uruchom z Uprawnieniami Administratora, uruchom skanowanie i oczyść, wklej plik wynikowy.
Zrób nowy skan FRST.
Plik z ADWCleaner i nowe logi umieść poprawnie, logi powyżej nie mają ukośników Poradnik
HDD jest dość wiekowy (kilka lat). Robiłem test HDD Tune i wygląda dobrze. Normalnie pamięć jest zajęta w ok. 41%. Jak działa FRST wtedy użycie pamięci skacze do nawet 82%
Witam ponownie.
Po czyszczeniu FRST i odinstalowaniu antywirusów komputer znacznie przyspieszył. Zgodnie z życzeniem wklejam jeszcze pliki po skanowaniu. Dziękuję Wam za zainteresowanie i pomoc.
Skrypt FRST wykonał się właściwie.
Jeśli System odzyskał sprawność, zastosuj DelFix Zaznacz Remove disinfection tools i kliknij Run.
Zaznacz post, który rozwiązał Twój problem. Wystarczy jeden