Lay do php-fusion


(Sputek1990) #1

Wiem, że to głupie ale nie umiem pociąć tak szablonu aby go wpasować do PHP-FUSION. Grzebałem w css itd. ale nic...czy ktoś mógłby mi pomóc? Ew. może być inny system CMS...nie mam za dużych dochodów więc niestety nikomu $ nie dam :frowning: ale dam moderatora na forum lub cos w tym stylu


(Fąfel) #2

A niemozesz porostu popodmieniac plików graficznych?


(L337 Crew) #3

skoro w temacie już napisał, że ma Lay'a i chciałby przystosować go do php-fusion, to wiadome, że sama podmiana obrazków nie rozwiąże tego ...

foksiu

jedyne co zostaje to dać to osobom, które takimi rzeczami się zajmują,

bądź samemu pod lay'a napisać kod ...

Możesz też w google wpisać "zarządzanie treścią" i poszukać gotowca, pod który podstawiasz swój lay.


(Fora) #4

poszukaj tutaj :slight_smile:

http://www.php-fusion.pl/

myśle ze tutaj prędziej uda ci sie znaleśc odpowiedz na twoje pytanie ;]


(Sputek1990) #5

a mogłby mi ktoś to zrobić bo jakoś sie nie znam na css :frowning:


(Fora) #6

troche chamsko to zabrzmi ale w tym przypadku masz 2 wyjścia

albo jakos uzbierać pieniążki i zlecic to komuś

albo zacząć sie uczyć ...

Pisze to bo z tego co znam dzisiejszy świat bardzo ciężko ci będzie znaleść kogoś kto ci to za free zrobi

Przykro mi


(Ickmetan) #7

poszukal bys sam ,a nie robisz to na zasadzie

"jestem noobek czy moze ktos to za mnie zrobic/poszukac bede bardzo wdzienczny, mam malutkie dochody ,ale zostawiam je dla siebie i zrobcie mi to za bycie modem na forum "

zamiast samemu poszuakac, pobawic sie to nie lepiej napisac na forum niech ktos da mi gotowca bo tak prosciej osobiscie bawilem sie z takimi zeczami i trudne nie sa tylko trzeba szukac i samemu sie uczyc

pokarz efekty swojej pracy