Mam zamiar zakupić ten telefon i chętnie posłucham o nim opini. Jakie ma wady, zalety itp.
zalety:
-maly jak na tel z tyloma funkcjami
-
super polifonia
-
wyswietlacz nie najwiekszy bo i tel maly ale kolory jak zywe i dobra zordzielka
-
super gierki

-
wygodna klawiatura
wady:
-przynajmiej mi bateri przy normalnym uzywaniu ok 2 dni no max 3 bardzo slaba bateria
- moze to przypadek ale jak bylem jakis czas temu w salonie ery to jedna osoba odbierala tel a dwie skladaly reklamacje jak sie przyslichalem to we wszystkich przypadkach chodzilo o badpixele
ale to moze przypadek nie wiem u mnie w kazdym razie jest spox :mrgreen:
tak w sumie za ta cene to nawet sie oplaca
polecam
Nie polecam. Ma ją mój kuzyn i się nie sprawdza. Do dzwonienia i smsowania jest dobra, ale od dodatkwych rzeczy jest słaba.
Ciekawe co ty wymagasz po telefonie za 160 zł :x
Jak dla mnie ten telefon jest przeciętny ale jakby miał większą pamięć i IRDA to byłby wcale nie najgorszy! A co wy sądzicie? :mrgreen:
A jeśli chodzi o bateria, to jak długo trzeba ją formatować(formować) bo jedni piszą, żec 12 godzin, inni, że 24. W instrukcji nie jest napisane, więc byłbym wdzięczny za odpowiedź.
zalety :
-
po wgraniu innego softa jest już java
-
dzwonki w formacie adp mozna ustawic jako dzwonek
-
możliwość wrzócenia miniopery i gg
-
stabilniejszy soft niż ten co daje era i orange czyli wersja v105 która jest ograniczona co do funkcji lepsza jest wersja v115
wady:
- menu po anglielsku lecz jest już spolszczany
Help a skąd można ściagnąc tego softa? Prosiłbym również o jakieś intstrukcje oraz inforamcje o tym, co może sie stać jesli sie źle wgra softa oraz czy tracę gwarancje poprzez wgranie oprogramowania z v115. A jeszcze jedno czy można zrobić kopie telefonu(tzw backup)
gwarancje masz jak jest soft oryginalny jak zrobisz backupa i wgrasz v115 to teoretycznie nie masz gwarancji ale jak ci fon padnie i wrzócisz spowrotem v105 czyli oryginalnego softa to gwarancje masz z powrotem 
PS : Podaj mi swój numer GG na PW to ci wszystko opisze
Ten Topic był już dawno temu poruszany tylko ze Pan Monczkin Go Usunoł 
sorry ze sie podepne, ale powiecie mi moze czymna kompie mozna otworzyc plik z rozszerzeniem .adp ? :?
programem LG CONNECT BANK
Złączono Posta : 17.07.2006 (Pon) 18:43
wybierz z tad