To był mecz!
:D/ :D/ :D/ =D> :-({|= :multi: :jupi: :jupi: :piwo: :gool:
Kujawiak ?? Nie! Polonez :lol:
emocje do ostatniej sekundy
I jeszcze po meczu
No panowie, świetny mecz
Najpierw 3-0 potem błyskawiczne odrobienie i do końca trzymające w napięciach karne
I wreszcie tańczący w bramce Dudek -> to jest to co było potrzebne do zwycięstwa
Mnóstwo emocji :brawo: :piwo: :rotfl2:
Opłacało sie ogladać tak piekne widowisko!! Dudek zatanczyl, liverpool wygrał… czego chciec wieecj?? DUDEK na prezydenta :rotfl2:
PS.: Mały jubileusz na koncie wybilo mi wlaśnie 200 postow w takich okolicznosciach chcailbym napisac kolejna jubileusowa wypowiedz
Liverpool Mistrzem :!:
Dudek Bohaterem :!:
Wspaniały MECZ :!:
moim zdaniem Jurek zagrał bardzo dobrze - ale tylko w dogrywce i w karnych ( ach te tańce ) , więcej nie będę się wypowiadał bo byłem za milanem
ja wiedziałem:
Torres wiedział
i Mateo:
i Duchu te wiadział:
i Michał tez:
i Dialer
i Canaletto
i inni tez wiedzieli
jest spuer heheh
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I tak oto jeden z najdłuzszych topików dobiegł końca.
Co przyniesie następny sezon - zobaczymy
Dudek bronił przepięknie nie ma co
Brawa dla Dudka i dla całej ekipy Liverpoooolu
Piękny taniec odtańczył Dudek podczas rzutów karnych!! Takie mecze to moge codziennie oglądać!
LIVERPOL NAJLEPSZY!!
Pierwsza połowa należała do Milanu, czego dowodem były trzy bramki, przy których Dudek nie miał absolutnie nic do powiedzenia. Druga połowa była fantastyczna w wykonaniu Liverpoolu. Większość spodziewała się nudnego finału, a tu takie zaskoczenie ;). W dogrywce Dudek genialnie obronił dwa strzały Szewczenki. Jak on to zrobił? :shock:. Rzuty karne w wykonaniu Jurka były MISTRZOWSKIE. Tego poprostu nie da się opisać :).
Cieszę się, że to właśnie Liverpool wygrał, a nie Milan, który gra niezwykle nudną piłkę i fartem dostał się do finału. W tym wypadku nie obchodzi mnie, że Liverpool to wróg ManUtd - cieszę się, że nasz rodak zdobył tak wielkie trofeum! BRAWO, JUREK!
WE HAVE GREAT POL IN OUR GOAL
DUDEK DUDEK DUDEK :!: i choć The Sun jak zawsze widzi tylko Stevena Gerrarda to nie ma się czym przejmować Jurek jest bohaterem Anglii, Liverpoolu i Polski 8) pokazał klasę jak mało kto… jego taniec na linii, Shakin` Dudek - coś pięknego :lol:
a cwaniakowaty Milan, który miał wygrać wszystko został z niczym :lol: Scudetto w Turynie (Solo Juventus) Puchar Mistrzów w Liverpoolu :!: :!:
cieszę się jakby to było Juve :silly: ale cieszę się bardzo, że to Jurek wygrał ten Puchar
Dudek bronił fantastycznie, obrona trochę zawodziła (może było by 3:0). Brawo dla Liverpool’u ! Należał im się puchar
Polacy mają Dudka
Anglicy mają liverpool
I wszyscy są zadowoleni jednakowo
Piękne widowisko Dudek nie ma sobie równych-bohater meczu i całej Ligi Mistrzów w tym sezonie
powiem ze az mi sie lza w oku wczoraj zakrecila jak ogladalem ten mecz
Najlepszy tekst komentatora : “Jedni mają łzy radości, inni łzy płaczu”