Liga mistrzów!

To był mecz! !!

:D/ :D/ :D/ =D> :-({|= :multi: :jupi: :jupi: :piwo: :gool:

Kujawiak ?? Nie! Polonez :lol:

emocje do ostatniej sekundy :smiley: :smiley:

I jeszcze po meczu :slight_smile:

No panowie, świetny mecz :smiley:

Najpierw 3-0 potem błyskawiczne odrobienie i do końca trzymające w napięciach karne :slight_smile:

I wreszcie tańczący w bramce Dudek :smiley: -> to jest to co było potrzebne do zwycięstwa :slight_smile:

Mnóstwo emocji :brawo: :piwo: :rotfl2:

Opłacało sie ogladać tak piekne widowisko!! Dudek zatanczyl, liverpool wygrał… czego chciec wieecj?? DUDEK na prezydenta :rotfl2:

PS.: Mały jubileusz na koncie wybilo mi wlaśnie 200 postow w takich okolicznosciach chcailbym napisac kolejna jubileusowa wypowiedz

Liverpool Mistrzem :!:

Dudek Bohaterem :!:

Wspaniały MECZ :!:

moim zdaniem Jurek zagrał bardzo dobrze - ale tylko w dogrywce i w karnych ( ach te tańce ) , więcej nie będę się wypowiadał bo byłem za milanem

ja wiedziałem:

Torres wiedział

i Mateo:

i Duchu te wiadział:

i Michał tez:

i Dialer

i Canaletto

i inni tez wiedzieli

jest spuer heheh

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I tak oto jeden z najdłuzszych topików dobiegł końca.

Co przyniesie następny sezon - zobaczymy :slight_smile:

Dudek bronił przepięknie nie ma co !!

Brawa dla Dudka i dla całej ekipy Liverpoooolu :slight_smile:

Piękny taniec odtańczył Dudek podczas rzutów karnych!! Takie mecze to moge codziennie oglądać! :smiley:

LIVERPOL NAJLEPSZY!!

Pierwsza połowa należała do Milanu, czego dowodem były trzy bramki, przy których Dudek nie miał absolutnie nic do powiedzenia. Druga połowa była fantastyczna w wykonaniu Liverpoolu. Większość spodziewała się nudnego finału, a tu takie zaskoczenie ;). W dogrywce Dudek genialnie obronił dwa strzały Szewczenki. Jak on to zrobił? :shock:. Rzuty karne w wykonaniu Jurka były MISTRZOWSKIE. Tego poprostu nie da się opisać :).

Cieszę się, że to właśnie Liverpool wygrał, a nie Milan, który gra niezwykle nudną piłkę i fartem dostał się do finału. W tym wypadku nie obchodzi mnie, że Liverpool to wróg ManUtd - cieszę się, że nasz rodak zdobył tak wielkie trofeum! BRAWO, JUREK!

WE HAVE GREAT POL IN OUR GOAL

DUDEK DUDEK DUDEK :!: i choć The Sun jak zawsze widzi tylko Stevena Gerrarda to nie ma się czym przejmować :slight_smile: Jurek jest bohaterem Anglii, Liverpoolu i Polski 8) pokazał klasę jak mało kto… jego taniec na linii, Shakin` Dudek - coś pięknego :lol:

a cwaniakowaty Milan, który miał wygrać wszystko został z niczym :lol: Scudetto w Turynie (Solo Juventus) Puchar Mistrzów w Liverpoolu :!: :!:

cieszę się jakby to było Juve :silly: ale cieszę się bardzo, że to Jurek wygrał ten Puchar :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

dudek7xn.jpg

Dudek bronił fantastycznie, obrona trochę zawodziła (może było by 3:0). Brawo dla Liverpool’u ! Należał im się puchar :smiley:

Polacy mają Dudka

Anglicy mają liverpool

I wszyscy są zadowoleni jednakowo

Piękne widowisko :smiley: Dudek nie ma sobie równych-bohater meczu i całej Ligi Mistrzów w tym sezonie :smiley: :smiley: :smiley:

powiem ze az mi sie lza w oku wczoraj zakrecila jak ogladalem ten mecz !!

Najlepszy tekst komentatora : “Jedni mają łzy radości, inni łzy płaczu” :smiley: :smiley: