Lineage ii


(Yomas1) #1

Kupiłem sobie niedawno oryginalna gre lineage właczam wszytko super zapisałem sie na stronce w grze tez sie zapisuje ale jak gra ma sie właczyc gdy juz ma sie pokazac postac to wyskakuje mi takie cuś

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2396 MHz with 510MB RAM

Video: RADEON 9600 SERIES (6587)


Insufficient Memory.

Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.

You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.


History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 344007904 FArray <- FArray::Realloc <- 43000988*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.SkeletalMesh DropItems.coin_m00 NULL) <- UGameEngine::OnSpawnItem <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=SpawnItemPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Na poczatku myslalem ze to cos z pamiecia ale wyjmowałem po kolei kosci i nadal nic . Pomózcie plz

:smiley:


(D Ark) #2

Masz problem z wirtualną pamiecia.

Wejdz w System>Zaawansowane>Wydajność>Pamięć wirtualna. Spróbuj wszystko dać na auto. Ja mam tak:

clipboard018tg.jpg


(Yomas1) #3

Nic to nie daje dałem wszytkie dysi na auto i nic macie jeszcze jakies pomysły??


(D Ark) #4

A klikałeś na ‘Ustaw’? Bo niektórzy zapominają. Spróbuj ustawic pamiec tylko na ten dysk na ktorym masz ta gre.


(Yomas1) #5

Klikałem ustaw restartowałem kompa i nic. No ale jak juz mam ustawic to ile tej pamieci ??


(D Ark) #6

Hmmm dwa razy tyle co ram?


(Yomas1) #7

nadal nic kurcze tak bym sobie w to pogral zaczlo mi to wyskakiwac po foramcie przed formatem wszytko łądnie chodziło a teraz plzxzz pomozcie