jak jest ok to dzieki. jak mozesz to powiedz jaki antywirus skasowac odinst. awast i jeszcze jeden gdzie on jest? jak sie nazywa to zrobie porzadek
Złączono Posta : 14.11.2006 (Wto) 20:35
sp2 nie moge zainstalowac nie puszcza mnie
jak jest ok to dzieki. jak mozesz to powiedz jaki antywirus skasowac odinst. awast i jeszcze jeden gdzie on jest? jak sie nazywa to zrobie porzadek
Złączono Posta : 14.11.2006 (Wto) 20:35
sp2 nie moge zainstalowac nie puszcza mnie
Możesz troszke jaśniej?
Skoro masz Nortona (płatnego) i avasta (darmowego), to sam zdecyduj który lepszy
awast odinst. a nortona nie moge znalesc. skasuje dwa a póniej zadecyduje. do sp2 daj link bo i tak nie wiem co to jest
dzieki. a co z antywir. pomóż mi je znalesc w komp i odinst. i podaj link do jakiegos antywir-sa ktory mało obciazy moj komputer. dzieki
Skoro piszesz, że Avasta odinstalowałeś, to sam Norton może zostać. Jeśli jednak chcesz go usunąć to zrób to przez Mój komputer > Panel sterowania > Dodaj/usuń programy.
Z bezpłatnych i dobrych antywirusów mogę polecić Avira AntiVir Personal Edition Classic.
w tym sek ze nortona nie moge namierzyc w moim komp
Czyli jednak chcesz usunąć Nortona. W takim razie proponuję poczytać Usuwanie programu marki Norton za pomocą narzędzia SymNRT
troche skomplikowane to usuwanie
Poczytaj i spróbuj, a jak coś to zawsze możesz spytać na forum