Log z system repair engineer


(Julmacku) #1

prosze o sprawdzenie loga z system repair engineer: [-X

wkleilam ponownie loga mam nadzieje ze dobrze teraz.

problem jest taki ze komputer potrafi sie nagle wylaczyc i pojawia sie niebieska tablica, a po wlaczeniu bardzo dlugo sie rozpedza

http://wklejto.pl/49686


(Magik) #2

Temat powrócił po wyjaśnieniach na PW.

To inny komputer niż ten opisywany w poprzednim temacie.


(deFco247) #3

Log źle wklejony - brak ukośników ** - co utrudnia jego analizę.

Nie wklejasz loga poprzez Przeglądaj... , tylko ręcznie kopiujesz jego zawartość w pole do wklejania tekstu.

Przede wszystkim opisz problem, bo wróżkami nie jesteśmy...

Log SREng to za mało, doklej jeszcze logi z:

:arrow: OTL

Przestawiasz w nim Processes i Modules na All oraz wklejasz w dolne białe okienko Custom Scans/Fixes :

Klikasz Run Scan.

:arrow: GMER

W GMER nic nie zmieniamy -> wciskamy Szukaj (skan potrwa kilkadziesiąt minut) -> po skanie Kopiuj.

(Na Windows Vista i 7 uruchamiamy programy z menu Uruchom jako Administrator... ).


(Julmacku) #4

wkleilam ponownie loga mam nadzieje ze dobrze teraz.

problem jest taki ze komputer potrafi sie nagle wylaczyc i pojawia sie niebieska tablica, a po wlaczeniu bardzo dlugo sie rozpedza

http://wklejto.pl/49686


(deFco247) #5

To jest tzw. BlueScreen.

Zastosuj się do TYCH INSTRUKCJI.

Powstały raport wklejasz na wklej.org lub wklej.to, a w poście dajesz link.


(Julmacku) #6

gmera nie moge zrobic, uruchamiam jako administrator i po chwili skanowania wlacza mi sie wlasnie blue screen i wylacza sie komputer


(deFco247) #7

To właśnie może być wina wadliwych sterowników.

Wykonaj to co wyżej podałem.