Logowanie do strony


(radiator) #1

mam stronke w htmlu i chcialbym aby przed wejsciem na stronke pojawilo sie okienko logowania. jak to zrobici gdzie dokladnie (przed ktorymi lub znaczkikami to "cos" skryt??wstawic??

dzieki


(Cudny) #2

Prawie co dziennie sie pojawia takie pytanie !!


(aju) #3

Ideą forum dobreprogramy jest pomagać innym użytkownikom.

Nieumiejętność korzystania z szukajki zalezy albo od inteligencji pytającego albo z jego czystego lenistwa (ewentualnie od dziedziństwa miał "wszystko na tacy i jest cacy" ).

Cechą charakterystyczną forum dobreprogramy jest to, iż jest to istna encyklopedia - na 95% pytanie jakie zamierzasz zadać zostało już w pełni omówione.

W twoim przypadku w forumową szukajkę wystarczyło wpisać słowo: logowanie i przeglądnąc kilka tematów z webmasteringu... i jest!

Oto dwa tematy, nad którymi powinieneś się zagłowić:

1

2

Życzę owocnej lekturki i sprytu w wyszukiwaniu

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


(Li0n) #4

Podobny temat ---> http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... ht=#444959 :wink:


(radiator) #5

aju dzieki za mile slowa wiecej takich jak Ty !!