poczatki tego filmu byly troche nudne ale 3 osttnio oddcinki bardzo ciekawe i polecem no polecem jeszcze kryminalnych na tvn i fala zbrodni na polsacie
swietny serial! ciekawe czy na jedynce puszcza drugi sezon…
będzie w mają w planach puścić na jesień
film naprawdę jest fajny nie oglądałem dwóch początkowych odcinków
wymiata
Zapraszam was wszystkich na nowe super forum …
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
---------------------
Zmieniono
Forum nie jest słupem ogłoszeniowym
Wyłączono nieregulaminowy podpis
Asterisk
Yeah dzięki ze mnie pocieszyliście nawet o tym nie wiedząc. Jak widać pod postem niedługo mnie wojsko zawija i zamiast się martwic powołaniem martwiłem się jeszcze całkiem niedawno ze zawiną mnie przed końcem serialu:) ale cale szczęście fuksem się udało teraz już mogę spokojnie służyć rodakom hehe… a jak se pomyśle ze następna seria będzie wypadała jak już będę w tzw „starym wojsku” to az mi ślinka cieknie:)
Ps. szczerze mówiąc ten ostatni odcinek mnie trochę wnerwił o co kurde biega z tymi liczbami na tym zakichanym bunkrze i co to za ziomy z tej łajby co młodego zawineli ? nie wiem jak Was ale mnie rozpiera lub jak kto woli rozpier… ciekawość – no nic trzeba poczekać na ciąg dalszy
Pozdrawiam wszystkich zajawkowiczów „The Lost” i do zobaczenia na wyspie
czy ktoś z Was pamięta jakie są te liczby, o których mówi Hurley ???
…, 15, 16, 23, … :? i co dalej?
justy chcesz lotka puścić ? :lol: ja o tym myslalem
We wcześniejszych odcinkach było o tych liczbach. 4 8 15 16 23 42
tylko z daleka ode mnie jak wygrasz
No film super ale co myslicie dlaczego oni porywają te dzieci, co to za monstrum było, co się kryło w tej jamie w głebi ziemi była tam drabina??? Film naprawde super ale juz za tydzien ma być inny bodajżę Kamienie Krwi czy coś takiego
4 8 15 16 23 42 :shock:
Teraz na AXN w niedziele puszczają odcinki drugiego sezonu,pojawią sie jacyś inni ludzie i wiem też że Shannon zginie
jasne to wiem ogladalem wszystkie odcinki ale nadal wiadomo tylko ze te liczby przynosza pecha i że cos znacza tylko co?
ok jak chcesz :lol: A jak wygram to obiecuje ze reszte ludzi z postu zabiorę na ekstra bibe na jakas raczej zaludniona wyspe rzecz jasna:) chyba ze nie dolecimy ;p będziesz żałował
To monstrum to jakaś maszyna, słychac było takie trzaski charakterystyczne (tak mi sie wydaje).
A co do tego włazu to wiem co tam jest, bo ogladalem na AXN 1 odcinek drugiej serii odkodowany, ale wam nie powiem żeby nie psuć zabawy
co do tych liczb to nie oglądałam pierwszego sezonu od początku i dopiero pod koniec zaczęłam sie wkręcać dlatego pytałam jakie to liczby:-D
[A co do tego włazu to wiem co tam jest, bo ogladalem na AXN 1 odcinek drugiej serii odkodowany, ale wam nie powiem żeby nie psuć zabawy
Oj mów hehe
Tak Ci sięwydaje prezcież masz AXN moze wiesz i zdradzisz
chyba zaczne to oglądać :lol: wszyscy mnie namawiają :lol:
mateo515 n o akurat na AXN tego nie było, się domyślam ;]
To był ten gość, z którym Jack trenował bieganie po stadionie :] ten który mówił że trzeba podnieść pacjentkę. To akurat było na początku, ale 2 sezonu ;]
kurde nie rozkrecajcie sie czasami:) bo ja np nie chce wiedziec co bedzie tym bardziej ze nie mam tego programu AXN (co to jest:) ? odbieram 1,2,polsat,tvn;p - a juz wogole tym bardziej nie chce wiedziec ze hmm zobaczcie moj pierwszy post:)
dzięki :lol: akurat to przegapiłam ale dzieki Tobie juz wiem tak więc jakby coś i nie zauważę jakiegoś sczegółu czy nie daj Boże nie obejrze jakiegoś odcinka to można liczyć na opowiedzenie co się działo :lol: ?
Wiem, że już pisałem w tym topiku, ale nie mogę się powstrzymać.
Po obejrzeniu ostatniego odcinka 1. sezonu pokochałem serial do szaleństwa :mrgreen:
Nie mogę się doczekać, kiedy będzie na TVP1 drugi sezon.
W pokoju mam plakat LOST’a i codziennie oddaję przed nim głębokie pokłony.