Stargate bardzo umiejetnie przedłużaja serial 2 albo 3 odcinki na serie sa zle a reszta naprawde dobra ale w Lost taka technika nie wychodzi na sile przedłużają i to katastrofa
tak, po części zgodze się z waszymi wypowiedziami… ale po troszku to jest nasza wina, bo wysnuwamy za wiele teori, łączymy każde szczegóły ze sobą… każdy pomysł autorów serialu jest rozkładany na czynniki pierwsze i wtedy właśnie dopatrujemy się niedociągnięć
Myślę że lost jak tak samo wciągający jak na początku nie każdy odcinek będzie na poziomie Lockdown czy Two for the road ale w każdym jest coś ciekawego. Pozdrawiam a w środę to dopiero będzie odcinek czuje że najlepszy jaki dotąd oglądaliśmy.
Co odcinek to wieksza głupotw wypuszczaja. Te odcinki sa tak naiwne ze az mi sie smiac chce.
Co w nich widzisz naiwnego? To poprostu serial z elementami sf a nie film dokumentalny
Lost jak lost to jest serial na myślenie szukanie powiązań kto z kim sie spotkał w retrospekcjach.
debek a czy ja mowie ze mi sie nie podobaja filmy(lub seriale) sf?
Najbardziej mnie denerwuje(jesli chodzi o lost) to ze w sumie kazdy kazdego zna, lub wczesniej sie gdzies widział, albo nie wiem czy ogladałes ostatni odcinek jak lekarz postawił ultimatum sayerowi( “skróci cierpienia Libby jak ten pokaze gdzie ma bron”. Powiem w skrocie- żałosne. Autorzy sie nie postarali.
I to jest dobre bo daje do myślenia i nasuwa dużo zagadek.
Jack słusznie postąpił inaczej Sawyer nie powiedziałby im gdzie jest broń.
Ja to Lost i lost2 oglądałem i ciekawe jest i wciąga bardzo.
Filmy które bezposrednio dotycza zycia człowieka itd. są najpopularniejsze…
Ciekawe czy jest lost3??
Będzie kręcony, trzeci sezon napewno powstanie.
Na 99.9% . Z tego co wiem to juz jest doscyc dawno zaplanowany 3 sezon. Ciekawie czy nas autorzy nie zaskocza nowina o 4 czesci. Wtedy to juz by mi to przypominało “tasiemce brazylijskie”
I jesteśmy po odcinku 22, zapowiada się bardzo ciekawy finał, który odbędzie sie za tydzień
finał miał premiere wczoraj w USA…
i jak?
a wiecie że ktos chciał uratować lot 815 sami zobaczcie:
Dostal skrzydlem :mrgreen:
13 czerwca w TVP będą wyświetlone 2 pierwsze odcinki 1 sezonu LOST w ramach przypomnienia przed wyświetlanym później 2 sezonem
tzn. oczywiście będą też kolejne odcinki 1 sezonu w następnych tygodniach
Rzadko oglądam sieriale!! Ja ten był całkiem nieźły!
…Oj…, wrażenia wręcz nie samowite, ta scena, kiedy bunkier chyba się odmagnesował, te biało-fioletowe niebo, aż łzy w oczach się zakręciły, po końcu też miałem łzy w oczach, odcinek był niesamowity…
Kurcze, przez te pisanie do oczu znów napłynęły łzy…
beka jest jak Alex złapała pierw Kate za piersi, a dopiero potem pod pachy na tym pomoście