Macromedia flash player 8?


(Dziobson) #1

Szczala!

Mam takiego problema.Wchodze zaluzmy na http://www.miniclip.com i tam gdy chce wlaczyc niekture gry to mi ida bo pisze ze nie mam odpowiedniej wersji (patrz temat) ale uw werse najnowsza mam, zainstalowalem ja i zrestartowalem kompa bo taka mi sie informacja pokazala.Ale po zrestartowaniiu gdy chce wlaczyc te same gierki to mi caly czas nie chadza i pokazuje sie ERROR iexplorel nie wykrywa w bibliotece 2030 w IML32.bll Zkopiowalem ten plik od mojego brata ktoremu wszystko chodzi :-x i nic.znowu zrestartowalem i nic. wiec nie wiem co mam zrobic ja mam teraz Macromedia flash player 7 bo 8 caly czas nie widzi.

PLEASE O POMOC! !!


(Krogulec) #2

Na stronie Macromedii najnowszy Flash Player jest w wersji 7...

Więc może nie chodzi o Flash Player tylko Shockwave Player ?

Najnowsza wersja rozszerzenia (plug-in) do przeglądarek internetowych Internet Explorer, Netscape i Opera oraz kompatybilnych, umożliwiającego wyświetlanie zawartości stron WWW stworzonych z wykorzystaniem technologii Shockwave. Technologia ta umożliwia tworzenie multimedialnej zawartości stron WWW oraz pełną kontrolę stanu załadowania poszczególnych elementów, wysokiej jakości gier sieciowych , interaktywnych symulacji, aplikacji edukacyjnych online, aplikacji e-commerce, filmów i animacji intraktywnych. Rozszerzenie zawiera również Macromedia Flash Player.

Tu masz link do linka :wink: do wersji 10:


(Dziobson) #3

No to trafiłeś w sedno!Brawo! Właśnie z TYM draństwem mam problem taki który opisałem powyrzej.