Problem sie zaczal kiedy mi pierwszy raz wysiadl prad w domostwie. Pojawil mi sie komunikat ( niebieska plansza z bialymi literami ze mam sprawdzic czy wlasciwie zainstalowalem sprzet itp. BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO
Ale po nowej instalce windy bylo OK!
Pomiedzy tym problemem tzn. Jak jeszcze mi sie system w miare normalnie odpalal to mi wyswietlalo problem ze storownikami karty graficznej RADEON 9200. Myslalem ze to jest jakis problem z karta graficzna. Ale jak teraz nawt probuje zainstalowac winde to jest dupa. Nie moge nawet wejsc w bios. A jak juz wejde to niemoge nic tam zrobic. Kursor nie dziala i w biosie niemoge tez nic zrobic. Jestem zalamany. Mam radeona 9200 procesor AMD Sempron 2300+ 1583 Mhz. ram 512 DDR
Prosze o pomoc. Niewiem czego to jest wina?
PS. Chcial bym dodac ze jak mnie wyzucalo z gier to zawsze do windowsa. A ostatnio na nowo mi sie system odpala.
adamwara - Byłeś o coś proszony. Zastosuj się do tej prośby bo kolejnej nie będzie. Ponadto na forum obowiązuje używanie polskiej pisowni (włączając w to znaki typu ą, ś, ć, ł, ó itd). Zastosuj się proszę do tej zasady i popraw błędy. W przeciwnym wypadku temat może zostać usunięty.
Zasilacz mam 280 W. Pożyczyłem od kolegi 200 W. I efekt jest taki że winda mi się normalnie odpala ale w dalszym ciągu wyrzuca mnie do windowsa z gier , lub odpala mi się system od nowa. Jak słucham muzy to jest OK. Pokazuje mi ze raport o błędach: Jak mi się już system na nowo odpali że system został pomyślnie odnowiony (czy coś w tym rodzaju) po poważnym błędzie. Jak sprawdzić pamięć i skąd można ściągnąć Memtestem86
Przepraszam nie znam się zbytnio na kompach i necie.