Mam problem z biblioteką systemową!


(_____justyna) #1

Hej, mimo podłączenia kabla sieciowego, nie działa mi internet. Wyświetla się komunikat, że biblioteka systemowa została zrelokowana w pamięci. Co to oznacza i jak to naprawić?

Z góry dziękuję za pomoc :smiley: :smiley: :smiley:


(adpawl) #2

_____justyna , zmień tytuł "Mam problem!!" na konkretny - będący odzwierciedleniem tresci twojego zapytania.

Inaczej wyląduje w śmietniku...


(matty24) #3

viewtopic.php?t=146836

viewtopic.php?t=164622

Podaj dokładną treść komunikatu, bo może chodzi o inną bibliotekę.

Pozdrawiam.


(_____justyna) #4

Dzięki, ten pierwszy link odpowiada temu komunikatowi, który pojawia się u mnie, jednak nie wiem jak zainstalować tą poprawkę?


(Goodprogram) #5

To masz ściągnąć.

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... oContainer

A tu instrukcja.

Aby rozpocząć pobieranie kliknij przycisk Pobierz na górze tej strony, a następnie wykonaj jedną z następujących czynności lub wybierz inny język z listy rozwijanej Zmień język i kliknij przycisk Idź.



    * Kliknij przycisk Uruchom, aby natychmiast rozpocząć instalowanie

    * Kliknij przycisk Zapisz, aby skopiować pobierany plik na komputer w celu późniejszego zainstalowania.

(_____justyna) #6

Problem w tym, że już to ściągnęłam i nic. Ciągle pojawia się ten komunikat...


(Klossj23) #7

Czy były instalowane jakieś nakładki "upiększające" ? (upiększająco-psujące).


(_____justyna) #8

Hmm... na przykład co? Nie bardzo się w tym orientuję... :oops: z tego co wiem, a nie wiem czy o to chodzi? mój brat instalował jakiś program, który przypomina Vistę (a mamy XP).


(Klossj23) #9

To proponuję podać dokładnie co to było, podobny problem pewnie już ktoś miał i będzie wiadomo jak to odinstalować - ja bym zaczął właśnie od tego.


(_____justyna) #10

Ta nakładka to Energize 2.0 Beta 2